Dental Praxis: locul unde dantura ta se simte cel mai bine

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Recent, o prietena ma intrebase daca stiu o clinica stomatologica buna. Am intrebat-o de curiozitate cum vede ea o clinica stomatologica buna. Nu am primit nimic concret deoarece nu era experta in domeniu si nu a stiut sa-mi enumere caracteristicile definitorii de care orice persoana trebuie sa tina cont in alegerea unui cabinet stomatologic.

La mine operatiile au fost ceva mai complexe si de durata. Asta inseamna ca necesita multa rabdare, acomodare si totodata medicii implicati au obligatia de a te ajuta sa scapi de frica. Totul a inceput la mine cu o extractie dentara.
Orice afectiune, oricat de mica, cu cat este tratata cu profesionalism mai repede, cu atat evitam afectiunile complexe si implicit operatiunile de durata. Dar asta inseamna sa descoperi clinica potrivita, cu medicii potriviti si sa indraznesti in a face primii pasi.

Sa va povestesc si voua experienta mea, asa cum i-am zis-o si ei.

Am pornit catre cabinet in speranta ca ma va ajuta sa scap de durerea infernala ce ma tinuse cateva zile. Experientele anterioare nu au fost perfecte, dar am invatat un lucru foarte important: trebuie sa continui sa cauti si sa vizitezi.

Am patruns in cabinet pe baza unei programari ulterioare. Am inceput sa analizez fiecare lucru: de la privelistea exterioara a cabinetului pana la interiorul impecabil si dotarea moderna. Unde este tehnologie, clar exista servicii de cea mai buna calitate, asta va garantez!
Intregul cabinet detine echipament modern si de calitate. Se poate observa de asemenea si conditiile de igiena extrem de bine puse la punct. Intr-un cabinet medical curatenia se mentine cu strictete si se realizeaza sterilizarea periodica.

Avand in vedere faptul ca durerea avea la baza formarea unei infectii, doamna doctor mi-a recomandat cu drag un tratament si recomandarea de a reveni pentru o extractie dentara, inevitabil de altfel. Nici nu am simtit extractia, doamna doctor a avut grija sa ma tina cat mai ocupata posibil, pentru a indeparta frica.

Asta m-a determinat pe mine sa categorisesc Dental Praxis drept un cabinet stomatologic bun.
Acest cabinet cuprinde multe servicii medicale si este de asemenea un centru de infrumusetare.
Indrazneste! Zambeste in fiecare zi! Vi-l recomand cu caldura!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>