Trei tatuaje memoriale

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Funerare Dorobantu este o firma de pompe funebre sector 2, dar suntem disponibili pentru orice solicitari funerare din orice sector al capitalei si chiar din imprejurimi. Ne propunem sa aducem in atentia dumneavoastra o serie de informatii despre pompe funebre sector 2, despre servicii funerare si tot ce are legatura cu ritualul funerar. De aceea, vom discuta in continuare de tatuajele memoriale.

Tatoo-urile au devenit foarte populare in randul oamenilor de azi si multe persoane aleg sa-si faca un astfel de desen pe corp in memoria unei persoane pe care au pierdut-o. Vom discuta in articolul acesta despre mai cateva celebritati care si-au tatuat simboluri sau cuvinte in memoria unei persoane dragi care a murit. Pe masura ce tot mai multe persoane aleg sa-si faca un tatuaj, ele observa cat de personal si emotional poate fi acest lucru. Lucrul acesta este cu atat mai evident cu cat este vorba despre un tatuaj in memoria unei persoane dragi. Iata mai departe 3 tatuaje memoriale interesante ale celebritatilor.

servicii-funerare

– Kelly Osbourne si-a gasit un prieten drag in comediantul Joan Rivers iar cand acesta a murit ea a suferit foarte tare. La o luna si jumatate de la inmormantare ea si-a tatuat pe corp urmatorul mesaj: ” Daca ar fi sa ne luam dupa aerodinamica si stiinta, umila albina nu ar putea sa zboare. Din punct de vedere fizic, ea nu a fost gandita sa se inalte. Cu toate acestea ea zboara, sfidand gravitatia, sfidand logica. Albina este un miracol.”

– Adam Lavine este cunoscut pentru numeroasele sale tatuaje care ii acopera bratele, spatele si pieptul. Dar exista un inceput pentru orice – iar primul sau tatuaj de pe umar, un porumbel inconjurat de flori de cires, a fost in memoria victimelor atacului din 11 septembrie 2001. Mai tarziu el a declarat ca avea 21 de ani cand si-a facut tatuajul si ca totul s-a intamplat la 5 zile de la atacul din 11 septembrie. A simtit nevoia sa spuna ceva cu acest mesaj de pace de pe corpul sau.

– Jennifer Aniston este mare iubitoare de animale si ea a ales sa-si faca un tatuaj in memoria cainelui sau, Norman. Acest tatuaj este pe picior si dateaza de pe vremea cand avea doar 15 ani. Intr-un interviu ea a povestit despre acest tatuaj: “Este doar felul meu de a-i aduce un omagiu … pentru totdeauna.”

Exista o multime de oameni care isi fac zilnic un tatuaj in memoria unei persoane iubite sau in memoria unui animal de companie drag. Un astfel de tatuaj des intalnit consta intr-un punct si o virgula adica ; – si reprezinta o victorie a celui care il poarta, in urma unei perioade dificile din viata sa (cum ar fi depresie sau auto-vatamare corporala). Ar putea fi o comparatie cu un sfarsit, care intre timp s-a schimbat intr-o pauza. Viata continua dupa aceasta pauza, asa cum o propozitie continua dupa ce punem o virgula (,).

Pentru pompe funebre sector 2 contactati-ne la http://funerare-rainbow-dorobantu.ro/contact/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *