Trei trucuri care imbunatatesc productivitatea angajatilor

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Deoarece competivitatea devine din ce in ce mai acerba pentru mediul de afaceri, managerii pun accentul din ce in ce mai mult pe modalitatile prin care pot imbunatati gradul de productivitate al angajatilor. Astfel acestia trimit angajatii la tot felul de specializari in speranta ca nivelul de productivitate se va mari odata cu intoarcerea acestora la munca. Chiar daca specializarile sunt bune deoarece tot timpul trebuie sa invatam, mai exista o modalitate prin care productivitatea angajatilor poate fi imbunatatita si care din punctul meu de vedere este ignorata intr-o oarecare masura. Este vorba despre mediul de lucru. Prin modul in care este construit mediul de lucru poate reduce ori imbunatati productivitatea angajatilor. Avand in vedere acest lucru iata trei trucuri care daca sunt implementate ajuta la imbunatatirea gradului de productivitate.

In primul rand dotarea mediului de lucru reprezinta un criteriu decisiv pentru eficienta ori ineficienta angajatilor. Avand in vedere acest lucru atat piesele de mobilier birou precum si celelalte accesorii utile in timpul desfasurarii serviciului trebuie sa fie de ce-a mai buna calitate si sa corespunda nevoilor celui care lucreaza cu ele.

Chiar daca lumina artificiala inlocuieste cu succes lumina naturala acest lucru nu inseamna ca se poate face exces de acest lucru mai ales atunci cand se lucreaza. Este binecunoscut faptul ca lumina naturala ajuta la mentinerea unei bune concentrari si de asemenea ofera o doza de optimism si incredere. Avand in vedere aceste lucruri, mediul de lucru trebuie sa fie luminat cat mai mult timp de catre lumina naturala. Pentru mediile in care se lucreaza si dupa lasarea intunericului lumina artificiala calda care emana cat mai putine chestii nocive a unei lampe asezata pe unul dintre articolele de mobilier birouri reprezinta solutia optima.

Nu in ultimul rand, temperatura mediului de lucru reprezinta un alt aspect care poate imbunatati ori reduce gradul de productivitate al angajatilor. Pentru ca acestia sa nu simta nici un disconfort si sa se poata concentra la ceea ce au de realizat temperatura mediului de lucru trebuie sa fie in jurul valorii de 25 grade indiferent de anotimpul de afara.

In cazul in care aceste sfaturi sunt implementate iar angajatii sunt specializati continuu productivitatea acestora nu are cum sa nu creasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *