Tehnologia din birou. Lucruri pe care le poti cumpara si care iti pot usura viata

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Biroul a devenit unul dintre locurile in care ne petrecem foarte mult timp. Evident, nu toata lumea sta la birou insa exista din ce in ce mai multi oameni pentru care jobul a devenit, intr-un fel sau altul, o simpla activitate de birou.

Daca vrei sa iti usurezi viata atunci cand esti la birou, fie ca vorbim despre biroul de acasa sau despre cel de la munca, trebuie sa te asiguri ca ai la indemana instrumentele necesare. Din fericire, traim intr-o lume puternic tehnologizata, asadar, ai de unde alege aceste instrumente. Care sunt, insa, cele mai importante?

unnamed (1)

Un computer puternic

Un computer care sa iti sustina toate activitatile este indispensabil. In ultima vreme, computerul este echivalentul muncii de birou. Designerii, arhitectii, constructorii, cei care lucreaza in marketing, cei care lucreaza in vanzari si in general, majoritatea oamenilor, au intr-un fel sau altul acces la un computer la locul de munca.

Un computer bun inseamna memorie mare, inseamna placa video de buna calitate, inseamna un SSD in detrimentul unui HDD, deoarece este mult mai performant si inseamna un monitor cat mai mare si de o calitate cat mai buna. Da! Computerele bune sunt, de regula, destul de costisitoare. Este la fel de adevarat insa, ca exista o multime de oferte la magazinele online si nu numai, pe care le poti descoperi si pe care le poti accesa.

Internet de buna calitate

Computerul nu este nimic fara internet. Din fericire, locuim intr-o tara cu viteze foarte bune de internet, companii precum RDS sau Telekom investind destul de multi bani pentru a asigura solutii performante. Pentru a avea internet bun nu este nevoie doar de un abonament performant, ci si de un router wireless performant. Cauta un router perfect pentru RDS sau Telekom, care sa iti poata oferi toate avantajele abonamentului tau si asigura-te ca este de buna calitate.

O imprimanta

Chiar daca lucram pe calculator, printul este folosit inca pentru contracte, pentru diverse dosare si pentru exemplificari. O imprimanta se poate dovedi extrem de utila in orice situatie sau in aproape orice situatie.

Elemente de relaxare

Biroul nu trebuie sa insemne doar munca. Relaxarea este extrem de importanta, deoarece ofera momente de respiro si face munca mult mai productiva. Un fotoliu, jucarii sau diverse solutii prin care sa te poti detasa de ceea ce faci in mod normal la birou, sunt elemente pe care trebuie sa le ai la indemana. Chiar si cele mai mari companii, cum ar fi Google, le ofera propriilor angajati variante de distractie, chiar la locul de munca. In sediul Google vei gasi mese de ping pong, jocuri video si chiar tobogane pe care poti cobora de la un etaj superior la unul inferior.

Amenajarea biroului trebuie sa tina cont de necesitatile tale, de personalitatea ta si evident, de preferinte si buget. Un birou bine amenajat are, fara doar si poate, un impact urias asupra eficientei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *