Cartela Vodafone aduce in aceasta toamna un bonus suplimentar de date utilizatorilor care inscriu un prieten in campania „Net folosesti, Net primesti”

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

KV Prepaid Fall Antonia 4x3

  • Utilizatorii Cartelei Vodafone primesc bonusuri in functie de consumul propriu, cat si al unei persoane pe care o inscriu in „Net folosesti, Net primesti”
  • Bonusurile pentru apelurile primite sau efectuate si pentru traficul de date consumat ajung pana la 30.000 MB

 
Vodafone Romania continua campania de succes „Net folosesti, Net primesti”, prin care utilizatorii cartelelor preplatite acumuleaza bonusuri de date in functie de traficul realizat, precum si de apelurile efectuate si primite. De aceasta data, utilizatorii Cartelei Vodafone primesc si un bonus de date calculat in functie de traficul propriu si de cel efectuat de un alt client inrolat de acestia in campanie.

Persoanele inrolate deja in „Net folosesti, Net primesti” pot inscrie si un prieten in campanie trimitand numarul lui de telefon prin SMS gratuit la 2777 sau completandu-l in formularul dedicat de pe www.vodafone.ro/cartela si din aplicatia MyVodafone.

In campania „Net folosesti, Net primesti” poate fi inscrisa orice persoana, indiferent de tipul de serviciu pe care il foloseste – cartela preplatita sau abonament. Pentru a beneficia de bonusurile de date din „Net folosesti, Net primesti”, persoana inscrisa trebuie sa detina o cartela preplatita Vodafone, care sa aiba activa o optiune nationala de minimum 5 euro.

Odata inscrisi in campanie, utilizatorii vor primi un bonus de 30.000 MB. Ulterior, cei doi prieteni conectati in cadrul campaniei vor primi, la fiecare 14 zile, cate un bonus egal cu valoarea adunata a datelor consumate de amandoi, in limita a 30.000 MB la fiecare 28 de zile. Spre exemplu, daca un utilizator al Cartelei Vodafone consuma 2.000 MB in 14 zile, iar prietenul pe care l-a inrolat consuma 6.000 MB in 14 zile, fiecare dintre ei va primi cate 8.000 MB bonus dupa cele 14 zile.

Oferta de care beneficiaza utilizatorii Cartelei Vodafone este sustinuta de o campanie de promovare construita in jurul mesajului „Net folosesti, mai mult net primesti!”, ce se desfasoara pe TV, radio, digital si outdoor. Publicul ii va regasi in spoturile TV, in noi ipostaze amuzante, pe cantareata Antonia si vloggerul BRomania.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 26 de tari, 49 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 30 iunie 2017, Vodafone Group avea 523,5 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 18,5 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzand India si toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *