Masterautoglass recomanda foliile auto omologate

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Foliile auto sunt un trend in continuare, dorite de catre soferi indiferent de tipul de masina pe care il conduc. Aceste elemente sunt avantajoase din punct de vedere al confortului si gradului de intimitate. Insa nu trebuie omis aspectul legal din ecuatie.
Masterautoglass
Masterautoglass
In acest sens, Masterautoglass recomanda ca aplicarea foliilor pentru geamuri sa se realizeze in locuri autorizate, pastrand legea ca punct de reper. Un nume cu greutate, o definitie de calitate si profesionalism pentru nisa geamurilor auto pentru ca specializarea acestora este legata de montarea, schimbarea de parbrize, cand vine vorba de folie pentru geamuri auto Suceava acest serviciu este implicit aria lor de activitate.

Beneficii folii auto geamuri

Daca ne raportam la avantajele pe care le au soferii cand masina este dotata cu folii pe geamuri, este de inteles de ce acestea sunt atat de cautate si dorite. In primul rand, tine de nivelul crescut de intimitate in masina, de faptul ca se creeaza efectul de umbra si implicit de faptul ca asta va contribui la un nivel de racoare mai ridicat, pe timp de vara.

Totodata, un astfel de stil inseamna sa mizati pe eleganta si pe un aspect schimbat al intregii masini. Daca mai punem la socoteala si ceea ce tine de razele ultraviolete, de faptul ca va protejati si pe dumneavoastra si implicit geamul masinii de supraincalzirea cauzata de soare, atunci cu siguranta ca folia auto isi indeplineste scopul multiplu. Ba mai mult decat atat, interiorul masinii si mai ales bordul spre exemplu sunt de asemenea protejate. Chiar si in cazul unui accident spre exemplu cioburile nu vor rani soferul.

Folii auto aplicate legal, numai la service autorizat

Cei interesati trebuie sa stie ca o astfel de actiune, de montare a foliilor pe geamurile autoturismului, se realizeaza in conditiile legii numai la un service autorizat. De asemenea, folia in sine trebuie sa fie una corespunzatoare, de calitate si in conformitate cu termenii legii, iar cel ce va dispune de un astfel de tuning va primi si o certificare in acest sens, dovada a faptului ca modificarea este legala.

Mai exact, service-ul la care se apeleaza trebuie sa emita un certificat de conformitate si licenta emisa de Organismul de Certificare Produse al Registrului Auto Roman. Acest document va fi prezentat in momentul in care soferul isi realizeaza ITP-ul masinii, acea inspectie tehnica periodica. Acest act va mentiona desigur si gradul de transparenta al foliei in cauza.

Asadar, nu numai folia in cauza trebuie sa fie omologata, ci si persoana care realizeaza aplicarea, respectiv service-ul. Acestea sunt in numar restrans, avand in vedere ca implica anumiti pasi de calificare pentru a primi aprobare in acest sens.

Sfatul ce ii vizeaza direct pe acei soferi care isi doresc sa beneficieze de toate avantajelele pe care foliile de geamuri le ofera, este sa aleaga locatia perfecta pentru ceea ce isi propun. Trebuie verificata autorizatia acelui service si mai apoi tipul de folie cu care se lucreaza. Manopera in sine va fi si ea supusa unui test riguros in privinta calitatii. Pentru ca munca de calitate este rezultatul unui efort, pentru ca fiecare pas este important, Masterautoglass va recomanda serviciile oferite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>