Profită de reduceri Black Friday la replici Airsoft

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Odată cu Black Friday ar trebui să ai pregătită lista cu dorințe întrucât ofertele din magazinele online încep să apară iar tu ai șansa să economisești foarte mulți bani.
Airsoft.ro Black Friday
Airsoft.ro Black Friday
Dacă ești un pasionat de airsoft, te anunț că și tu te vei bucura de prețuri reduse la produsele pe care ți le doreai de mult timp, acest lucru fiind posibil datorită celor de la Airsoft.ro care îți oferă o gamă variată de arme, echipamente și alte accesorii pentru acest joc sportiv.

Fiindcă de Black Friday unele prețuri scad destul de mult, sunt situații în care îți poți achiziționa mai multe iteme dorite întrucât banii economisiți în această perioadă vor fi ca un fel de bonus pentru tine.

De exemplu, dacă dorești să investești într-o replică airsoft, pe http://www.airsoft.ro/ ai foarte multe modele din care să alegi. Aici vei găsi multe arme potrivite pentru tine și, în cazul în care lista ta de dorințe este mai mare, poate te alegi cu două, trei sau mai multe replici care să te ajute în jocul alături de echipa ta.

COMBAT ZONE COP SK – GNB – CO2 – BLACK este un model de pistol care deja se află la o reducere foarte bună. Este ideal pentru orice jucător de airsoft, fiind fiabil și ușor de utilizat.

Poate că ești la început când vine vorba de acest hobby și ai nevoie de o armă care să te însoțească în viitoarele tale misiuni. Pistolul de față este o sugestie foarte bună, iar prețul e nemaipomenit pentru un entry level, dacă e să ne raportăm la calitate.

Viteza de lansare a bilei pentru replica în discuție este destul de mare, de 136 m/s așa că ar trebui să ai mare grijă când utilizezi pistolul. Asigură-te că ai o poziție fixă de siguranță în care să ții arma în momentele în care nu o folosești intens și să nu ții degetul pe trăgaci pentru a evita orice accident neplăcut.

Cu banii salvați de la reduceri, poți să îți îndrepți mai apoi atenția spre un HECKLER KOCH P8 – GNB – CO2 – BLACK, o replică fidelă pentru HK P8, pistolul de serviciu al armatei germane. Neavând un preț exagerat, poți să te încumeți să cumperi această armă care te va ajuta mult când joci și de la distanță, viteza de lansare a bilelor fiind destul de mare. Pentru modul de joc CQB (Close Quarters Battle) această armă s-ar putea să fie un pic prea mult, așa că o poți folosi mai degrabă pentru momentele când joci în spații mai deschise sau când există un joc urban, în care se combină CQB cu Woodland.

Fie că ești la începutul descoperirii jocului de airsoft sau nu, dacă ai un interes sporit pentru competiție, lucrul în echipă și strategii, acest hobby sigur te va pasiona. Vei dori să ai replici diverse care să te ajute în funcție de modul jocului, așa că în vinerea reducerilor poți să profiți de prețuri cât mai bune pentru wishlistul tău! Intra acum pe http://www.airsoft.ro/promo si alegeti produl dorit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>