Cum să îți scoți clienții la cumpărături chic, cu sacose din iuta și sacose personalizate

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sezonul estival a trecut, însă campaniile de marketing nu se termină niciodată. Sacose personalizate reprezintă o metodă de promovare la modă în orice anotimp. Ele nu trebuie să lipsească din strategia ta de marketing.
sacoșe personalizate
sacoșe personalizate
Cu un design prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale, sacoșe personalizate îi garantează brand-ului tău vizibilitate maximă.
Dragoș Vlădilă, manager Sedra Advertising

Atunci când oferi clienților sau partenerilor tăi de afaceri sacose personalizate ai garanția unui produs ce va fi folosit cu plăcere, timp îndelungat. Fie că folosesc la cumpărături sacose din iuta, fie că sunt purtate la ținută casual, sacoșe chic din iută sunt alegeri care nu vor da greș niciodată.

Sacose din iuta sunt prietenoase cu mediul înconjurător și reprezintă o alternativă eco-friendly la sacoșele din plastic oferite de supermarket. Iar dacă o personalizezi cu logo-ul tău, cu un text sau o imagine reprezentativă pentru afacerea ta, cu siguranță sacose din iuta vor face furori de fiecare dată când vor fi purtate. Iar mânerele colorate (fucsia, roșu, negru, albastru, vernil sau verde) dau sacoșei un plus de eleganță.

Cu un design prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale, sacose personalizate îi garantează brand-ului tău vizibilitate maximă. Și asta datorită imaginilor inedite care pot fi imprimate pe iută. Mai mult, sacose din iuta constituie și un cadou promoțional cu stil, de nelipsit din strategia ta de marketing.

Sacose personalizate, rezistente și la modă

Sacose personalizate sunt confecționate din bumbac organic, netratat, neînălbit și nevopsit. Poți alege oricare dintre metodele de personalizare pentru a-ți individualiza sacoșa pentru un efect incomparabil. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: serigrafia, printul și transferul termic.

Serigrafia constă în aplicarea pe sacose personalizate a unui strat de cerneală printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină. Printul pe material textil se face cu cerneala ecosolvent și garantează o calitate superioară a oricărei sacose din iută. Transferul termic presupune transferul unei imagini de pe o suprafață imprimată digital pe sacose personalizate cu ajutorul preselor termice.

Sacose din iuta personalizate pot fi purtate, cu ușurință, în mână sau pe umăr. În plus, calitatea materialului – iută, laminat – este general recunoscută, garantând, prin rezistență, o folosință îndelungată. Sacoșa beneficiază de întărituri la cusături și poate face față fără probleme cumpărăturilor zilnice de la supermarket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>