Sex la minut. Iata cum se face.

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Se intampla deseori ca nevoile hormonale sa nu tina cont de momentul in care acestea intervin. Fie ca ne aflam la o petrecere, fie ca suntem acasa, alaturi de parintii cu care locuim sau impreuna cu copiii, nevoia de implinire sexuala se poate resimti pe neasteptate. De o parte parfumul partenerului sau poate un simplu accesoriu poate fi acel element care ne fura mintile la propriu. Pe partea cealalta se poate induce starea aceea de nervozitate data de acest timp relativ scurt pe care il ai singur in doi, alaturi de jumatatea ta. Si totusi, chiar si un minut poate face diferenta pentru sanatatea ta, pentru preludiul vostru sau pentru ceea ce inseamna o dragoste nebuna – sex la minut.

Pentru toate aceste momente in care timpul este o problema, asa cum ni s-a intamplat fiecaruia dintre noi minim o data, exista astazi solutii fixe care te vor ajuta sa-ti recapeti fortele si sa destainui marcajele hormonale. Iata si lucrurile de care ai nevoie pentru a duce pasiunea exact acolo unde trebuie si pentru a pune punctul pe G.

 1. Preludiul

Poti apela fara probleme la un preludiu scurt. Este destul de important mai ales daca partenerul nu detine suficienta motivatie sau este agitat fix din pricina timpului scurt de care tu vei incerca sa profiti din plin. Dragostea nu se face cu de-a sila iar prezenta unor miscari, a unor ustensile externe, va pot ajuta sa va restabiliti amandoi pe acelasi fir de unda. Astfel iti recomand sa apelezi la lubrifianti pe baza de apa sau gel, care vor implini toate acele fantezii sexuale ale femeilor. Acestia au rolul de a incita partenerii si de a lubrifia zonele intime astfel incat sa nu existe un disconfort. Le poti achizitiona din acest sex shop online, in perfecta discretie si siguranta.

 1. Jucariile sexuale

Jucariile sexuale nu mai sunt un tabu, asa ca nu ar trebui sa te rusinezi. Ba mai mult, acum poti apela la forme inedite care pot fi cu usurinta introduse intr-o geanta mica si compacta. Nimeni nu va sesiza care este destinatia lor. Daca este pentru prima data cand apelezi la astfel de jucarii sexuale poti opta pentru aceste vibratoare incepatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>