SUITA DE PRODUCTIVITATE DE LA RAZER ADAUGĂ PERFORMANȚĂ, FIABILITATE ȘI CONFORT SPAȚIULUI DE LUCRU

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Eficiență sporită folosind produsele performante și ergonomice dezvoltate de Razer în colaborare cu Humanscale, atât la birou, cât și acasă

Razer™ a anunțat noua generație de periferice destinate activităților de birou. Denumită colectiv Razer Productivity Suite, aceasta este alcătuită din noul mouse Pro Click, conceput în colaborare cu Humanscale, liderul global în domeniul ergonomiei în spațiile de lucru, tastatura Pro Type și suprafața Pro Glide. Caracteristicile comune ale celor trei produse noi sunt confortul excepțional, fiabilitatea, performanța remarcabilă și stilul vizual potrivit cu orice mediu de lucru.

Suita de productivitate dezvoltată de Razer a fost concepută pentru a îmbunătăți fluxul de lucru și pentru a reduce oboseala, beneficiind din plin de experiența Razer în crearea de periferice de top. Datorită tehnologiilor de ultimă oră și a design-ului superior, noile produse au o fiabilitate considerabil îmbunătățită. În același timp, este garantat confortul și pe perioada sesiunilor de lucru prelungite, grație colaborării cu experții din domeniul ergonomiei, Humanscale. Având un design elegant, cu tonuri de alb și gri, Razer Productivity Suite conferă stil oricărui mediu de lucru, livrând în același timp viteza, precizia și fiabilitatea necesară unui birou modern.

“Majoritatea perifericelor de birou se bazează pe conceptul tehnologic și de design care presupune că toți au aceleași nevoi, o neînțelegere care cauzează frustrare și neplăceri zilnice la locul de muncă,” a declarat Alvin Cheung, Senior Vice President al Peripherals Business Unit din cadrul Razer. “Sunt deosebit de mândru de Razer Productivity Suite, gama de produse pe care am dezvăluit-o azi alături de partenerii noștri de la Humanscale. Aceasta este menită să corecteze acest concept eronat și suntem ferm convinși că experiența noastră combinată aduce inovație în mediul de lucru, reușind să îmbunătățească considerabil productivitatea.”

Aspectul stilat al Razer Productivity Suite ascunde materiale și componente de cea mai bună calitate, folosite pentru a realiza o gamă deosebit de fiabilă. Butoanele mouse-ului Pro Click sunt certificate pentru până la 50 de milioane de acționări, în timp switch-urile din tastatura Pro Type sunt certificate pentru până la 80 de milioane cicluri. Astfel, suita de productivitate de la Razer se poate lăuda cu unele dintre cele mai durabile switch-uri regăsite în perifericele de birou. Fiabilitatea sporită se traduce printr-o productivitate crescută pe durata de funcționare a produselor în comparație cu alte produse existente pe piață.

Razer Pro Click

Dezvoltat în parteneriat cu Humanscale, lider mondial în producția și proiectarea de produse ergonomice care îmbunătățesc sănătatea și confortul în mediile de lucru, mouse-ul Razer Pro Click a fost conceput special pentru a reduce riscurile pentru sănătate asociate cu folosirea îndelungată a mouse-ului, precum tendinita și sindromul de tunel carpian. Mouse-ul a fost special conceput pentru a poziționa încheietura mâinii în mod natural la un unghi de 30 de grade, prevenind astfel disconfortul și leziunile cauzate de pronația încheieturii.

Mai mult, Razer Pro Click a fost proiectat pentru a oferi confort pentru mâinile de diferite dimensiuni, încorporând o zonă de sprijin extinsă pentru palmă, degetul mare și degetul mic. Astfel, se reduce la minimum contactul cu masa care ar putea cauza stres la nivel de mâini și brațe. Rezultatul final este un mouse deosebit de confortabil, care oferă sprijin pentru întreaga mână reducând oboseala și posibilitatea de a comite erori, respectând astfel promisiunea Razer de a oferi atât performanță cât și precizie sporită.

“Scopul nostru este să reducem riscurile prezentate de sarcinile de la birou asupra sănătății, crescând totodată nivelul de confort,” a declarat Allan Escoto, Global Product Director, Monitor Arms & Technology Solutions în cadrul Humanscale. “Colaborarea cu Razer ne-a oferit oportunitatea de a dezvolta un concept avansat, care se bazează pe vasta noastră experiență și care reflectă variatele aspecte ale ergonomiei. Astfel, mouse-ul wireless Razer Pro Click se folosește de  ergonomie pentru a oferi o experiență de folosire mai precisă și mai sigură pentru sănătate.”

Bazat pe un senzor optic avansat de tip 5G dezvoltat de Razer, conectivitate Bluetooth cu mai multe dispozitive  și o durată de funcționare a bateriei de până la 400 de ore, Razer Pro Click este dispozitivul ideal pentru cei care au nevoie de un mouse deosebit de precis și de fiabil.

 • Design ergonomic
 • Senzor optic: Razer 5G Advanced Optical Sensor
 • Certificat până la 50 de milioane de acționări ale butoanelor
 • Conectivitate de tip Multi Host cu până la 4 dispozitive
 • 8 butoane programabile
 • Durată extinsă de funcționare a bateriei

Razer Pro Type

Elementul central al fiecărei configurații de birou este tastatura, care trebuie să fie confortabilă, rapidă și cu timpi de răspuns reduși, pentru a reduce la minimum oboseala și posibilele erori.  Tastatura Pro Type include butoane cu un strat special ce oferă o senzație de tastare delicată, asigurând astfel confortul pe întreaga durată a zilei de lucru. În mod complementar, switch-urile mecanice Orange dezvoltate de Razer oferă o acționare silențioasă dar fermă a tastelor, pentru o experiență de tastare precisă și rapidă. Lista de specificații este completată de conectivitatea wireless și cea Bluetooth cu până la patru dispozitive. Astfel, Razer Pro Type se adaptează ușor oricărei configurații de birou, oferind echilibrul perfect între performanță și confort.

 • Design ergonomic
 • Taste cu tehnologia soft-touch coating
 • Switch-uri mecanice: Razer Orange Mechanical switches
 • Certificată până la 80 de milioane de acționări ale tastelor
 • Conectivitate wireless și Bluetooth cu până la patru dispozitive
 • Taste complet programabile cu comenzi de tip macro
 • Taste iluminate cu LED-uri albe

Razer Pro Glide

Razer Productivity Suite este completată de suprafața Pro Glide, care nu doar că se potrivește cu paleta modernă de culori a acestei suite, ce inspiră profesionalism, dar este companionul ideal al mouse-ului Pro Click. Suprafața texturată realizată dintr-o țesătură foarte densă are o durată de viață foarte mare și este ideală pentru redarea cu acuratețe a mișcărilor mouse-ului, fie ele rapide sau foarte line.

 • Suprafață textilă texturată, microțesută
 • Nucleu solid, dintr-un strat înalt de spumă densă
 • Suprafață moale, pentru confort de lungă durată
 • Strat anti-alunecare pe partea inferioară
 • Dimensiuni: 360x275x3mm

Preț și disponibilitate

Razer Pro Click: 109,99 Euro
Razer Pro Type: 149,99 Euro
Razer Pro Glide: 11,99 Euro

Razer.com: disponibil acum
Partenerii retail autorizați : începând cu 27 august 2020

Pentru mai multe detalii vizitați pagina https://www.razer.com/productivity

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 70 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine și al doilea în Singapore, Razer are optsprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

DESPRE HUMANSCALE

Humanscale este liderul mondial în domeniul design-ului și producției de produse ergonomice deosebit de performante, care îmbunătățesc sănătatea și confortul în mediul de lucru. Prin implementarea de noi tehnologii în produse cu design minimalist, dar complet funcțional, Humanscale transformă birourile tradiționale în spații de lucru active și inteligente. Având scopul de a avea un impact pozitiv asupra planetei și a utilizatorilor, Humanscale oferă produse multiple premiate concepute cu accentul pus pe funcționalitate, simplicitate și fiabilitate. Pentru mai multe informații vizitați pagina www.humanscale.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *