A început Gaming Video Awards, competiție ce îi premiază pe cei mai buni și responsabili creatori de conținut de gaming din România

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Competiția își dorește să stabilească standarde de calitate, conținut și limbaj pentru ca generatiile tinere să aibă ca reper modele demne de urmat

Gaming Video Awards, competiția care îi premiază pe creatorii care oferă comunităților lor conținut de gaming de calitate, a fost lansat oficial în timpul Gaming Marathon, pe 12 septembrie, eveniment la care au participat peste 350.000 de gameri din toață țara.

Gaming Video Awards dorește să ofere recunoaștere acelor creatori care propun publicurilor lor nu doar energie debordantă și pricepere în jocurile video, dar și un discurs corect, live-uri și video-uri de calitate și, nu în ultimul rând, o atitudine pozitivă. Acești creatori pot deveni repere pentru generații de tineri, creând în platformele lor spații sigure de entertainment și dialog despre pasiunea lor comună: gaming-ul.

Gaming Video Awards se desfășoară în trei etape: etapa înscrierilor care se încheie pe 30 septembrie, cea a votului publicului, care are loc între 1 octombrie și 14 octombrie și etapa în care nume importante ce activează în gaming, media, comunicare și marketing vor juriza propunerile publicului. Gala de anunțare a câștigătorilor va fi transmisă live pe 6 noiembrie.

Cei care vor șă-și înscrie favoriții la una din categoriile competiției, o pot face accesând www.gamingvideoawards.ro.

Gaming Video Awards este alcătuit din 14 categorii și va lua în considerare cele mai bune video-uri propuse pe platformele YouTube și Twitch: Cel mai bun video de gaming, Cel mai bun stream live, Newcomer of the year, Cea mai bună serie de Let’s Play, Cel mai bun video al unei creatoare de conținut, Cel mai bun conținut de gaming tech, Cel mai bun conținut de MOBA, Cel mai bun conținut de Sports Games, Cel mai bun conținut de Battle Royale, Cel mai bun conținut de Tactical Shooters, Cel mai bun conținut axat pe jocurile populare, Cel mai bun conținut kids friendly, Role model of the year și Creatorul de conținut al anului.

“Căutăm să setăm standarde, atât de calitate, conținut cât și de limbaj. Să îi aplaudăm pe cei care le ating. Creatorii de conținut sunt pentru adolescenți și tineri cei de la care își iau cel mai des informațiile iar pentru copii eroi și modele. Este pentru branduri o oportunitate, află care sunt creatorii de conținut validați de un juriu prin care își pot transmite mesajele fără să riște ca asocierea să le dăuneze imaginii. Pe de altă parte, părinții află care sunt acele modele pe mâna cărora pot să își lase copiii. Asta ne dorim de la Gaming Video Awards. Acest eveniment este doar un prim pas în a acorda recunoaștere creatorilor de conținut video din România. În 2021 vom organiza prima ediție a Romanian Video Awards care va premia streameri, vloggeri de travel, food, auto, real estate, entertainment etc. Românii urmăresc din ce în ce mai mult video pe Youtube, Tik Tok sau Instagram. Trebuie, deci, să îi căutăm pe cei mai profesioniști dintre creatori”, spune Tudor Dăescu, General Manager Dăescu Borțun Olteanu.

Gaming Video Awards este organizat de Dăescu Borțun Olteanu și Level Up. Evenimentul se alătură celorlalte produse proprii ce poartă semnătura diviziei de gaming a Dăescu Borțun Olteanu: Bucharest Gaming Week și Gaming Marathon.

Divizia de gaming a Dăescu Borțun Olteanu are în portofoliu clienți precum Amber, RGDA, Dev.Play, AOC Gaming și MMD (monitoarele Philips) dar lucrează împreună și cu brand-uri care doresc să comunice către publicurile lor prin gaming precum Philips OneBlade,  George, primul banking inteligent. De-a lungul a peste 14 ani, Dăescu Borțun Olteanu a lucrat pentru clienți din zona IT&C și gaming sau a dezvoltat campanii de gaming pentru Logitech G, Electronic Arts, King, Samsung, Razer, ESL Gaming sau Armata României.

Gaming Video Awards se desfășoară pe www.gamingvideoawards.ro .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *