Wang Xiang, partener și președinte al Xiaomi Group, inclus în topul “Outstanding People”

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

București, ROMÂNIA, 15 septembrie 2022 – Pe data de 13 septembrie, Wang Xiang, partener și președinte al Xiaomi Group, a fost inclus în topul “Outstanding People” în cadrul premiilor “2022 Forbes China – Global 100 Outstanding Chinese”. Forbes China notează că, după ce s-a alăturat Xiaomi, Wang Xiang a condus eforturile rapide de expansiune globală ale companiilor de electronice de consum și de producție inteligentă, cărora Xiaomi li s-a alăturat în peste 100 de piețe. Între timp, a îmbunătățit continuu strategia globală de proprietate intelectuală (IP) și sistemul de conformitate Xiaomi, a eliminat obstacolele IP și a facilitat globalizarea.

Screenshot 2022-09-22 143820

Forbes China a lansat topul “Global 100 Outstanding Chinese” pentru anul 2022, concentrându-se pe tinerele talente și antreprenorii care activează în piețele externe. Publicația a selectat 100 de reprezentanți remarcabili de origine chineză la nivel mondial din două domenii majore: afaceri și cultură în diferite regiuni, inclusiv Americi, Europa, Asia și Oceania.

Topul Forbes are trei categorii majore: lideri de afaceri, oameni remarcabili și elită potențială. Wang Xiang a fost printre cele 17 persoane care au primit titlul de “Excepțional”. Toți cei aflați în aceast top sunt talente distinse, cu influență la nivel global, iar unii dintre ei sunt reprezentanți ai unor companii cu o valoare de piață de peste 100 de miliarde de RMB.

Despre Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și listată pe tabloul principal al Bursei de valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de internet, telefoane inteligente și hardware inteligent, conectate printr-o platformă IoT. Punând accent deopotrivă pe inovație și calitate, Xiaomi este preocupată constant ca utilizatorii săi să se bucure de o experiență de înaltă calitate și totodată pune accent pe eficiența operațională. Compania construiește fără încetare produse uimitoare, cu prețuri juste, pentru a le permite tuturor oamenilor să se bucure de o viață mai bună prin intermediul unei tehnologii inovatoare.

Xiaomi este unul din cele mai mari mari branduri de telefoane inteligente la nivel mondial. Cota de piață a companiei în ceea ce privește livrările de smartphone-uri s-a clasat pe locul 3 la nivel global în al doilea trimestru din 2022. Compania a creat cea mai mare platformă AIoT (AI+IoT) pentru utilizatorii săi, cu 526,9 de milioane de dispozitive inteligente conectate la această platformă, în afară de telefoane și laptopuri, la data de 30 iunie 2022. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 100 de piețe din întreaga lume. În august 2022, compania a fost listată pentru al patrulea an la rând în topul Fortune Global 500, urcând pe poziția 266, cu 72 de locuri mai sus față de 2021.

Xiaomi face parte din Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index și Hang Seng China 50 Index.

Pentru mai multe informații despre Xiaomi, vizitează: http://blog.mi.com/en/

Urmărește update-urile despre Xiaomi România pe Facebook, Instagram, Youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *