Ilinca Păun se alătură Consiliului de Administrație Meta Estate Trust

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

București, 29 Septembrie 2022

Meta Estate Trust, companie de tip holding care activează în sectorul imobiliar, prezentă pe piața SMT – AeRO a Bursei de Valori București sub simbolul bursier MET, are, începând de astăzi, 29 Septembrie 2022, un nou membru în cadrul Consiliului de Administrație în persoana Ilincăi Păun, fondator Bravva Angels. Cu o vastă experiență atât în piața de real estate, dar și un business angel recunoscut, Ilinca Păun se alătură proiectului Meta Estate Trust contribuind prin expertiza sa la dezvoltarea business-ului pe termen lung.

 

„Ne bucurăm să o avem pe Ilinca Păun membru în cadrul Consiliului de Administrație. Atragerea sa în echipa Meta Estate Trust a venit ca un pas firesc în contextul în care dorim să accesăm tot mai multe segmente ale pieței imobiliare, iar experiența sa îndelungată în domeniu va fi de un real ajutor. Mai mult de atât, implicarea sa în proiecte antreprenoriale și strat-up-uri de succes ne oferă o perspectivă mai largă asupra mediului de business local”, a declarat Eugen Voicu, Președinte al Consiliului de Administrație Meta Estate Trust.

Potrivit afirmațiilor sale, pentru moment, Ilinca Păun are un statut interimar, urmând ca în cadrul următoarei Adunări Generale a Acționarilor să fie propusă cu titlu deplin. Ilinca Păun îl înlocuiește pe Ionuț Nicolescu în cadrul Consiliului de Administrație.

Ilinca Paun

„Mă simt onorată de numirea în cadrul conducerii Meta Estate Trust. Modelul de businesss inovator, obiectivele ambițioase, cât și reușitele marcate de companie în doar un an de la înființare m-au convins să mă implic activ în acest proiect și să contribui la dezvoltarea sa”, a declarat, la rândul său, Ilinca Păun.

Ilinca Păun a absolvit Institutul de Arhitectură din Bucureşti (1999) și și-a început cariera în cadrul Colliers în anul 2000, unde a activat pentru 18 ani, ocupând mai multe funcții. Dintre acestea, cea mai importantă a fost cea de CEO în perioada 2010 – 2018. Mai apoi, Ilinca s-a dedicat proiectelor antreprenoriale și de educație, fiind co-fondator The Entrepreneurship Academy, prima facultate de antreprenoriat din România. De asemenea, Ilinca a fondat TreeHouse, companie care a fuzionat ulterior cu Impact HUB. La începutul lui 2022, Ilinca Păun a fondat Bravva Angels – comunitate ce oferă programe de pregătire pentru start-up-uri, cât și investiții dedicate business-urilor la început de drum.

Despre Meta Estate Trust

Meta Estate Trust, companie fondată de un grup de antreprenori români cu o vastă experiență în piața de capital și cea de real estate, și-a început activitatea în urmă cu puțin peste un an.

Începând cu data de 29 August 2022, Meta Estate Trust este prezentă pe piața AeRO a Bursei de Valori București, având simbolul bursier MET. Mai multe informații despre acțiunile Meta Estate Trust sunt disponibile aici.

Modelul de business presupune investiții în segmentul imobiliar, cu un ciclu scurt de rotație a capitalurilor, cu focus pe segmentul rezidențial urban mare. Compania a derulat două plasamente private și o ofertă publică de vânzare de acțiuni, în urma cărora  capitalul social al companiei a ajuns la valoarea de 87 de milioane de lei.

De la înființare și până în prezent, Meta Estate Trust a investit peste 17 milioane de euro în 24 de proiecte imobiliare, realizând până acum exit total din 6 dintre acestea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *