Cum sa am o relatie buna cu proprietarul apartamentului pe care l-am inchiriat

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

O multime de agentii imobiliare Sibiu incearca sa isi faca ofertele cunoscute si sa gaseasca proprietari pentru casele si apartamentele pe care le au de inchiriat/vandut.

Cand alegi o agentie imobiliara Sibiu trebuie sa o alegi cu grija, deoarece nu toate agentiile imobiliare sunt la fel de serioase. Daca ma intrebi pe mine, eu recomand NewConceptLiving, o agentie imobiliara Sibiu cum rar am intalnit. Aceasta agentie imobiliara Sibiu ofera calitate, seriozitate si profesionalism. Chiar daca platesti un comision pentru a inchiria un apartament, se merita, deoarece vei gasi doar apartamente frumoase si in regula din multe puncte de vedere.

Daca cei de la aceasta agentie imobiliara Sibiu te ajuta sa inchiriezi un apartament, ei au grija doar de ceea ce tine de inchiriere. Apoi, ce se intampla mai departe e strict problema ta si a proprietarului. Daca vrei ca totul sa fie bine, ideal ar fi sa ai o relatie buna cu proprietarul.
Pentru aceasta, trebuie in primul rand sa iti platesti la timp chiria si cheltuielile. Nici unui proprietar nu ii place sa astepte zile intregi si sa se roage de tine sa primeasca banii sau sa afle ca nu ti-ai platit cheltuielile de cateva luni.

Totodata, pentru o relatie buna cu proprietarul e bine sa pastrezi apartamentul. Tie ti-ar placea sa ai in chirie un apartament si sa il vezi tot mai distrus de la o zi la alta? Cu siguranta nu. Daca vei pastra apartamentul si proprietarul va vedea ca ii respecti lucrurile, cu siguranta relatia dintre voi va fi una buna.
Acum, nu spune nimeni ca nu exista si proprietari pe care nimic nu-i mai multumeste. Sunt tot felul de oameni dificili, mofturosi, oameni care orice ai incerca, nu-i multumesti.

Insa, astfel de proprietari sunt in general batranii care dau anunturi la ziare pentru a-si inchiria apartamentul. Proprietarii apartamentelor pe care le are NewConceptLiving, agentie imobiliara Sibiu sunt oameni intelegatori, oameni cu care se poate discuta frumos si cu care te vei putea intelege.
Nu uita ca relatia pe care o ai cu proprietarul depinde foarte mult de cum te comporti, de cum pastrezi totul si de cum iti achiti chiria si cheltuielile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>