Scapa de omizi pentru a-ti proteja recolta

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Pomicultura este un domeniu important pentru economia unei tari motiv pentru care din ce in ce mai multi antreprenori isi incearca norocul in acest domeniu de activitate. Cu toate ca pomicultura este un domeniu de activitate profitabil din punct de vedere financiar este si un domeniu care necesita multe investitii. Eradicarea daunatorilor este o problema care necesita alocarea unei sume de bani si a unei atentii sporite. Dintre daunatorii care afecteaza pomicultura in cadrul acestui articol am ales sa scriu despre omizi. Ce sunt acestea, cum afecteaza recolta din pomicultura dar si care sunt metodele la care poti apela pentru combaterea acestora sunt detalii pe care le voi prezenta in continuarea acestui articol.

bucurestiul-invadat-de-omizi-temperaturile-caniculare-au-favorizat-dezvoltarea-vietatilor-106473

Pentru inceput trebuie sa stii ca omizile sunt insecte erbivore carora le place sa traiasca in principal in copaci. Numarul mare de perechi de picioare dar si culoarea verde pe care acestea o au sunt doua dintre caracteristicile omizilor. Acestea apar la sfarsitul lunii mai si sunt insecte daunatoare pentru copaci pentru ca omizile se hranesc printre altele cu mugurii copacilor. Cei care detin copaci trebuie sa fie extrem de atenti la momentul in care apar omizile si sa le extermine in cel mai scurt timp posibil pentru ca in cazul in care acestea nu sunt exterminate se va alege praful de recolta facuta de catre copaci. Pentru a eradica omzile din copaci ai doua variante:

  1. Achizitionezi solutii insecticide din comert pe care le vei imprastia pe ramurile copacilor;
  2. Apelezi la serviciile unei firme care ofera servicii de dezinsectie;

Pentru a nu pune in pericol recolta copacilor este recomandata ce-a de-a doua solutie, si anume apelarea la serviciile unei firme care ofera servicii de dezinsectie. Avantajele pe care le ofera o astfel de firma reprezinta principalul motiv pentru care este recomandata o astfel de alegere.

In concluzie, trebuie sa fii foarte atent la daunatori in momentul in care detii o afacere in agricultura, indiferent de ce tip de daunator este vorba. Acestia cu siguranta pot distruge recoltele in cazul in care sunt lasati sa se inmulteasca si sa actioneze dupa voia lor. Companiaddd.ro este solutia la care trebuie sa apelezi in cazul in care doresti sa iti protejezi cultura de daunatori pentru ca acestia ofera servicii de dezinsectie la cele mai bune tarife dezinsectie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *