5 reguli de aur pentru a achizitiona o saltea de calitate

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Pentru a fi cat mai odihniti dimineata nu este necesar doar sa dormim 8 ore pe noapte ci acest aspect depinde de mai multe criterii. Salteaua pe care dormim este unul dintre cele mai importante criterii de care depinde calitatea somnului si implicit cat de odihniti ne trezim dimineata. Avand in vedere acest lucru trebuie sa acordam o atentie deosebita saltelei pe care o alegem pentru a dormi pe ea. Cu toate ca exista mai multe reguli ce trebuie avute in vedere in momentul in care se achizitioneaza o saltea, exista 5 reguli de aur care nu pot fi ignorate in cazul in care dorim achizitionarea unei saltele de cea mai buna calitate. Acestea sunt descrise in randurile de mai jos.

  1. Testarea propriu zisa a saltelei este cea mai importanta regula ce trebuie respectata pentru a putea achizitiona o saltea de cea mai buna calitate. Pentru a putea respecta aceasta regula, salteaua trebuie fie achizitionata dintr-un magazin fizic fie din mediul online insa doar din magazinele online care ofera si posibilitatea de a returna salteaua in cazul in care nu suntem multumiti de calitatea acesteia.
  2. In cazul in care nu dormim singuri in pat ci avem un partener de viata atunci si nevoile acestuia trebuie avute in vedere in momentul achizitionarii saltelei. Pentru a putea satisface nevoile ambilor parteneri trebuie ajuns la un compromis de pe urma caruia ambii parteneri sa aiba de castigat.
  3. Cat de ferma sau nu este salteaua este o regula extrem de importanta in cazul in care dorim achizitionarea unei saltele care sa nu ne ofere dureri de spate. Pentru a nu se intampla acest lucru dar si pentru a avea o pozitie cat mai corecta in timpul somnului este necesar ca salteaua sa aiba un nivel ridicat de fermitate.
  4. Faptul ca materialul din care este confectionata salteaua trebuie sa fie cat mai confortabil este o alta regula ce nu trebuie ignorata atunci cand se achizitioneaza o saltea.
  5. Nu in ultimul rand, rezistenta pe care o ofera aceasta este un alt aspect extrem de important ce trebuie avut in vedere.

In concluzie achizitionarea unei saltele nu mai este o misiune usor de realizat pentru ca pe piata de profil se gasesc foarte multe modele de saltea. Pentru a putea face o distinctie intre acestea este necesara respectarea celor 5 reguli prezentate in cadrul acestui articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *