Pentru profesioniști: monitorul sustenabil Philips 252B9 sporește productivitatea

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

MMD, partenerul licențiat al monitoarelor Philips, lansează monitorul LCD B-line Philips 252B9. Monitorul cu 3 părți fără rame, cu diagonala de 25 de inchi (63,4 cm), cu o rată de aspect de 16:10, dispune de caracteristici de înaltă performanță pentru a spori productivitatea, de un design realizat pentru reducerea costurilor energiei, protejând în același timp mediul. Echipat cu tehnologia PowerSensor, switch-ul de zero wați, panou IPS, o bază ajustabilă SmartErgo și o serie de caracteristici de îmbunătățire a confortului, Philips 252B9 este soluția ideală pentru profesioniștii care doresc ca zilele lucrătoare să fie cât mai productive și mai confortabile în timp ce au grijă ca impactul asupra mediului să fie cât mai mic.

Pentru a asigura o performanță vizuală optimă pentru toate utilizările profesionale, Philips 252B9 are o rată de aspect de 16:10 pentru spațiul vertical crescut al ecranului și este echipat cu un panou IPS care permite unghiuri de vizualizare de 178°/178°, chiar și atunci când pivotează la 90°. Panoul IPS furnizează, de asemenea, imagini luminoase, clare și o precizie avansată a culorilor pe care fotografii, artiștii grafici, profesioniștii în film, arhitecții și designerii le apreciază.

Focus pe sustenabilitate

Philips 252B9 este un monitor sustenabil. Senzorul său unic PowerSensor poate detecta prezența umană utilizând semnale infraroșii inofensive, pentru a reduce automat luminozitatea ecranului atunci când utilizatorul este absent. Rezultatul este o reducere a consumului de energie de până la 80%, precum și o durată de viață mai mare a monitorului. În plus, Philips 252B9 este echipat cu un switch de zero wați, care întrerupe în totalitate monitorul de la sursa de curent, punând imediat capăt consumului de energie atunci când monitorul nu este utilizat. În conformitate cu standardele energetice precum EnergyStar 7.0, EPEAT, WEEE și RoHS, monitorul are în componență 85% materiale plastice reciclate și 100% materiale de ambalaj reciclabile pentru a reduce urma de carbon.

Multitudine de caracteristici

Utilizatorii monitorului beneficiază de numeroase funcții inovatoare pentru îmbunătățirea productivității și asigurarea unui confort optim. Baza ajustabilă SmartErgo permite utilizatorilor să ridice, să coboare, să încline, să rotească și să încline ecranul la înălțimea și unghiul care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor, ușurând efortul depus după orele lungi de lucru. Suportul VESA integrat oferă flexibilitatea suplimentară de montare a monitorului utilizând sute de soluții compatibile. Philips 252B9 oferă, de asemenea, mai multe funcții de îmbunătățire a confortului pentru vizualizare, cum ar fi Flicker-Free, LowBlue și EasyRead pentru o experiență plăcută de citire. Două difuzoare încorporate, precum și conectori multipli pentru cablu VGA, port digital DVI-D, DisplayPort 1.2, cablu HDMI 1.4 completează acest monitor puternic.

Philips 252B9 va fi lansat în România în luna aprilie 2019 la un preț recomandat de 1209 Lei.

Mai multe informații despre monitoarele Philips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *