HUAWEI sărbătorește Valentine’s Day printr-o ofertă specială 1+1 la FreeBuds 3

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

FreeBuds 3

Căștile sunt disponibile pe piață și în varianta de culoare roșie, începând cu această lună

București, 14 februarie 2020 – HUAWEI anunță o ofertă specială 1+1 la HUAWEI FreeBuds 3 cu ocazia Valentine’s Day și Dragobete. Astfel, la achiziționarea unei perechi de căști FreeBuds 3, în perioada 1 – 29 februarie, a doua pereche cumpărată beneficiază de o reducere de 50%. De asemenea, pe lângă variantele existente deja, căștile vor fi disponibile și în varianta roșie.

Oferta este disponibilă în magazinele HUAWEI din București – Huawei Experience Store Băneasa Shopping City și Huawei Experience Shop Afi Cotroceni Mall – dar și la nivel național, în magazinele partenere. Mai multe informații despre ofertă se pot găsi accesând link-ul de aici.

© ics Lidia Buble_FreeBuds3

Noile căști HUAWEI FreeBuds 3, concepute pentru confort extrem, vin cu opțiuni clasice de culoare, precum negru, alb și roșu. Cea mai nouă variantă de culoare oferă o experiență audio uimitoare și arată extraordinar. Inspirată de natură, cutia perfect rotundă de încărcare este o bucurie pentru ochi și ideală pentru a fi ținută în mână, în buzunar, în geantă sau oriunde altundeva.

Față de căștile cu anulare activă a zgomotului care adoptă un design in, over sau on-ear, HUAWEI FreeBuds 3 cu designul lor ergonomic, open-fit, au o curbă rotunjită care se potrivește perfect cu canalul urechii umane. Acest design reduce oboseala, disconfortul și efectul de stetoscop, iar căștile sunt mai ușor de purtat și mai potrivite pentru utilizare în toate scenariile.

Noile căști cu cip Kirin A1 introduc sunetul inteligent de la Huawei, oferind o experiență True Wireless Stereo mai naturală și mai dinamică, cu anulare activă a zgomotului într-un design open-fit, permițând utilizatorilor să se bucure de un sunet clar și confortabil, chiar și într-un mediu zgomotos, îmbunătățind, în același timp, și vocea. Apelurile se aud la fel de bine ca într-o conversație față în față.

Design aerodinamic al microfonului

Designul aerodinamic al microfonului, poate suprima și reduce în mod eficient zgomotul vântului pentru ca apelurile telefonice să fie mai clare atunci când vântul este puternic, utilizatorul aleargă sau pedalează cu 20 km/h.

Difuzorul dinamic de 14 mm de mare precizie și sensibilitate a fost reglat atent pentru a permite fiecărei note să i se redea strălucirea originală, în timp ce în fiecare cască există câte un difuzor de bas complex.

Oferta 1+1

Căștile oferă trei metode de încărcare, atât cu fir, cât și wireless, cea de-a doua opțiune fiind disponibilă fie pe un dispozitiv de încărcare, fie prin încărcare inversă de la un smartphone compatibil. Datorită tehnologiei de încărcare rapidă, HUAWEI FreeBuds 3 oferă o tehnologie SuperCharge 2W lider în industrie, ceea ce face încărcarea mai ușoară și mai rapidă pentru utilizatorii aflați în mișcare. O încărcare de 30 de minute cu un cablu suportă până la 14 ore de redare a muzicii. O încărcare wireless de 30 de minute poate suporta șase ore de redare a muzicii. În plus, în testele de laborator, cutia de încărcare HUAWEI FreeBuds 3 poate fi încărcată la 70% în 30 de minute cu un cablu USB tip C.

Pentru o experiență completă cu HUAWEI FreeBuds 3, utilizatorul poate descărca aplicația HUAWEI AI Life și gestiona dispozitivul prin ajustarea nivelului ANC (Active Noise Cancelling), setând funcțiile de atingere dublă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *