Un monitor pentru viitorii campioni esports: AOC AG273QZ cu rezoluție QHD, HDR, 240Hz și 0,5ms MPRT

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

AOC lansează un monitor de gaming dedicat jucătorilor competitivi și celor care aspiră la o carieră în esports.

AOC AGON AG273QZ cu diagonală de 27 inchi (68,6 cm) este rapid, cu o rată de refresh de 240Hz și un timp de răspuns extrem de scăzut, de doar 0,5ms (MPRT).  Rezoluția QHD de 2560 x 1440 pixeli este net superioară comparativ cu modelele actuale Full HD de 240 Hz. Jucătorii hardcore nu vor mai avea de ales între un timp de răspuns rapid și imagini de calitate. AG273QZ este echipat cu un panou TN de ultimă generație, producând un spectru larg de culori (126.4% sRGB, 93,7% AdobeRGB). Poate atinge o luminozitate maximă de 400 de nits și este certificat cu VESA DisplayHDR 400, decodând și afișând imagini HDR (High Dynamic Range). În plus, tehnologia AMD FreeSync Premium Pro minimizează latența cauzată de imaginile HDR, în timp ce rata de refresh variabilă elimină efectele de „stuttering” și „tearing”.


AOC AG273QZ – Rapid ca fulgerul

Rapid

AGON – numele seriei premium de la AOC – este un termen grecesc antic ce simbolizează lupta sau rivalitatea. Noul AGON AG273QZ își poartă cu mândrie numele, deoarece este construit pentru a intra în luptă, cu rată de refresh de 240 Hz și timpul de răspuns de 0,5 ms – ceea ce duce la o reducere vizibilă a timpului de tranziție a pixelilor la doar o jumătate de milisecundă.

Așadar, AG273QZ nu face niciun compromis, oferind cea mai bună calitate a imaginii și detalii de culoare, în timp ce este ultra rapid.

Un plus de culoare

Monitorul folosește un panou TN cu o rezoluție QHD (2560 x 1440 pixeli) și este compatibil DisplayHDR400 certificat VESA. Jocurile și filmele HDR pot fi afișate în condiții de iluminare ultra-realiste, crescând drastic nivelul de imersiune. Monitorul AG273QZ afișează o gamă de culori impresionantă (126.4% sRGB, 93,7% AdobeRGB), care este mai aproape de realitate ca niciodată. Vorbind in continuare despre culori: AOC Light FX este un inel personalizat LED RGB pe spate, pe care gamerii pot să îl personalizeze în funcție de preferințe astfel încât să se asorteze setup-ului lor și să ofere un plus de culoare.

Funcțional

AOC știe ce își doresc gamerii, în primul rând datorită parteneriatului cu echipa G2 Esports. Prin urmare a adăugat un mâner de transport în partea superioară a standului, astfel încât gamerii să poată transporta cu ușurință monitorul la LAN Party-uri și turnee. În plus, pe fiecare parte există câte un suport de căști pentru a păstra biroul cât mai ordonat. AG273QZ vine cu un suport ergonomic care permite ajustări în înălțime, înclinare și pivotare, pentru ca gamerii să își mențină postura sănătoasă în fața claculatorului. În plus, tehnologia Flicker Free și modul Low Blue Light minimizează oboseala ochilor în timpul maratoanelor de gaming prelungite. Funcțiile suplimentare includ AOC Game Color, AOC Shadow Control, șase moduri de joc (dintre care trei pot fi personalizate), o nouă interfață OSD actualizată și un nou software OSD (G-Menu).

AOC AGON AG273QZ va fi disponibil din luna martie la un preț recomandat de 3.679 lei

Mai multe informații și specificații tehnice:

https://eu.aoc.com/en/gaming-monitors/AG273QZ

Despre AOC

AOC este unul dintre brandurile de top la nivel mondial pe piața de monitoare. Monitoarele de înaltă calitate, ergonomice și inovatoare designul atractiv și materialele prietenoase cu mediul înconjurător, precum și prețul competitive reprezintă motivele pentru care tot mai mulți consumatori și partenerii de distribuție au încredere în AOC. AOC oferă monitoare care se potrivesc fiecărui tip de utilizator, fie pentru utilizare profesională, acasă sau de divertisment. AOC este o filială a TPV Technology Limited, cel mai mare producător de ecrane LCD.

http://eu.aoc.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *