Tot ce vrei să știi despre Zarafan.ro

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Te întrebi unde găsești cea mai buna oferta de parfumuri arăbești? Desigur, despre Zarafan se știe ca este magazinul online cu cele mai bune parfumuri arăbești. În plus, vei găsi întotdeauna cel mai vandut parfum arabesc la cele mai bune prețuri.

La fiecare vizită pe Zarafan, găsești oferte extraordinare și promoții incredibile la cele mai mari mărci din această lume la parfumurile arăbești, cum ar fi preferatele clienților Zarafan. Alătură-te marii comunități de clienți care au încredere în Zarafan zilnic. Descoperă numeroasele lor păreri. Oricare ar fi dorința ta, vei găsi acel parfum oriental potrivit personalității tale.

#5

Ce găsești pe Zarafan.ro?

Pe Zafaran.ro gasesti o gama largă de parfumuri arăbești de la case renumite din Dubai. Cu peste 300 de modele de parfumuri arăbești disponibile in stoc, Zafaran.ro este partenerul tău ideal în materie de arome orientale. Zarafan îți pune la dispozitie atât parfumuri arăbești de damă, parfumuri arăbești bărbatești, cât și parfumuri unisex.

Zafaran.ro reprezinta garantia calitatii si originalitatii produselor, fiind importatori direcți ai caselor de parfumuri Emper (Emper, Al Fares, Vivarea, Prive, Le Chameau), Ard Al Zaafaran, Lattafa, Dhamma. Pe site-ul Zarafan găsești doar produse originale, parfumuri femei și parfumuri de bărbați pentru toate gusturile și buzunarele.

Adu parfumurile arăbești acasă

Fie că este vorba de întâmpinarea unui oaspete, sărbătorirea nașterii unui copil sau doar ieșirea din casă, mirosul este una dintre modalitățile de exprimare a arabilor și este o parte integrantă a vieții lor zilnice, a sărbătorilor și a ritualurilor.

Oud este parfumul tradițional al Qatarului. Vei mirosi acest parfum magnific și de foc oriunde ai merge, în case, mașini, chioșcuri, hoteluri și centre comerciale. Făcut din lemnul de inimă rășinoasă extras din lemnul de agar prețios, oud este cunoscut sub numele de „lemnul zeilor”.

Se vinde sub diferite forme, mai ales ca așchii de lemn pentru ars și ca ulei de corp, dar se recomandă cu tărie sticle de parfum pe bază de oud, chiar și numai pentru a-ți  intoxica simțurile cu aceste parfumuri luxoase. Nimic nu este mai simplu ca să ai cel mai vândut parfum arăbesc. Tot ceea ce trebuie să faci este să întri în magazinul online Zarafan.ro și vei intra în lumea arabă mai rapid ca niciodată.

De ce sunt atât de speciale?

Fiecare dintre noi adoră să aibă ceva special, indiferent de unde vii, iar mărcile de nișă oferă acel ceva special, fie în concepție și creativitate, ambalare sau parfumuri. Și, în special în Orientul Mijlociu, există o bază de clienți cu un venit disponibil mare, dorința de a fi unic și, mai presus de toate, un popor care de secole a fost înconjurat de parfumuri și tămâie.

Arta parfumurilor a existat în regiune cu mult înainte de crearea parfumului așa cum o cunoaștem astăzi și a reprezentat întotdeauna o parte importantă a patrimoniului cultural al acestei regiuni. În următorii câțiva ani, tendințele de parfum de nișă se vor concentra în continuare pe personalizare. Mărcile vor încerca să iasă în evidență prin utilizarea unor ingrediente și mai rare care pot deveni propria lor semnătură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *