moto g60s – noul telefon Motorola cu o baterie care se încarcă mai repede ca oricând

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Motorola lansează dispozitivul moto g60s, cel mai nou telefon din familia moto g, conceput pentru cei care sunt mereu în mișcare. moto g60s este telefonul ideal pentru creatorii de conținut, dar și pentru cei care își doresc o baterie cu o autonomie mare, cu încarcare super rapidă sau un ecran cu performanță îmbunătățită. Mai mult decât atât, telefonul beneficiază de un sistem incredibil de camere quad.

Noul moto g60s este echipat cu o baterie puternică de 5000 mAh ce dispune de o încărcare TurboPower™ 50W, cea mai rapidă funcție de încărcare ce se găsește pe un telefon Motorola. Acesta oferă utilizatorilor 12 ore de funcționare cu doar 12 minute¹ de încărcare.

Telefonul beneficiază de un ecran de 6.8″ Max Vision FHD+, ce oferă o gamă cromatică cu 10% mai amplă² pentru culori mai vii și mai realiste, dar și pentru o luminozitate și un contrast remarcabil. De asemenea, moto g60s are capacitatea de a oferi o luminozitate cu 25% mai mare la lumina soarelui și are o rată de refresh de 120 Hz, de aproape două ori mai rapidă decât în cazul smartphone-urilor obișnuite. Utilizatorii se pot bucura acum de un ecran mai mare, mai lat, dar și de o experiența imersivă, ținând cont de faptul că nu vor mai întâmpina întârzieri atunci când navighează pe paginile web, când urmăresc videoclipuri pe YouTube, Instagram sau Tik Tok sau când aleg să testeze jocuri video pe telefon.

2021_moto g60s_BASICPACK_InkBlue_FRONTBACK

moto g60s este echipat cu procesorul ultra-rapid MediaTek Helio G95 care are o viteză cu până la 8% mai mare față de generația anterioară³ și permite o performanță ultra-sensibilă atunci când sunt redate pe telefon filme, conversații sau alt tip de conținut. De asemenea, utilizatorii vor resimți o amplificare a performanței generată de cei 4/6 GB de RAM și 128 GB spațiu de stocare.

Noul moto g60s integrează patru camere. Senzorul principal de rezoluție ultra-înaltă de 64 MP captează rapid instantanee cu detalii impresionante, fiind susținut de tehnologia Quad Pixel care permite de 4x mai multă lumină pentru cadrele cu lumină redusă. Modul Night Vision aduce o claritate uluitoare și culori mai intense chiar și atunci când este luminozitatea redusă. Lentilele cu unghi ultra-wide 118º cuprind de 4x mai multe elemente într-un cadru, iar lentilele Macro Vision aduc subiectul mai aproape, astfel încât să poată fi redate și cele mai mici detalii.

Pentru a intensifica experiența de creare a conținutului, moto g60s integrează și modul dual capture, care permite utilizatorilor să înregistreze conținut video sau să facă poze cu ajutorul camerelor principale și a celei de selfie în același timp. Modul Dual Capture permite captarea imaginilor în ecran divizat, pentru a nu pierde nicio reacție. Cu o capacitate de stocare integrată de 128 GB4moto g60s pune la dispoziție un spațiu uriaș pentru toate fotografiile pe care utilizatorul le face, dar și pentru filme, muzică, aplicații și jocuri. De asemenea, poate fi adăugat până la 1 TB cu ajutorul unui card microSD5.

Noul moto g se evidențiază prin culorile sale unice precum Ink Blue și Iced Mint și designul curbat elegant, dispozitivul având un aspect la fel de plăcut precum senzația pe care o oferă la atingere. Design-ul hidrofug6 menține telefonul mai bine protejat atât la exterior, cât și la interior.

Cu moto g60s  Google Assistant7 este mai ușor de accesat, având un buton dedicat în lateralul telefonului pentru a permite controlul vocal.

 

În loc să reproducă lucrurile impresionante pe care le realizează Google cu Android, Motorola a ales să valorifice această experiență cu o suită cuprinzătoare de instrumente în aplicația Moto denumită My UX. Cu aceasta, utilizatorii își pot personaliza setările pentru a duce muzica, videoclipurile, jocurile și temele dispozitivului la următorul nivel. Și pentru că My UX nu stă în calea unei experiențe Android pure, utilizatorii se pot bucura de puterea totală a lui Android 11 fără skin-uri stângace de software sau aplicații duplicat. Fanii Motorola pot explora un management mai bun al conversației în aplicațiile de mesagerie, printr-un control îmbunătățit al dispozitivelor conectate și o abordare mai interactivă a confidențialității datelor.

Securitatea este importantă pentru consumatori și de aceea cu smartphone-urile Motorola dispun de cele mai înalte standarde de securitate. Noul moto g60s include ThinkShield for Mobile, o platformă care valorifică brandul Thinkshield al Lenovo și oferă o protecție sporită la fiecare nivel al telefonului, oferind certificări de securitate suplimentare. La toate aceste funcții de bază, Motorola aduce și un nivel suplimentar de securitate pentru a răspunde exigențelor riguroase ale clienților corporate, inclusiv managementul dispozitivului și necesități de service.

Familia moto g de la Motorola s-a axat întotdeauna pe livrarea unei inovații relevante bazate pe informații obținute de la consumatori, precum și pe crearea unei tehnologii noi accesibile tuturor. Noul moto g60s consolidează acest angajament și introduce o serie de funcții noi incredibil de incitante și se asigură că utilizatorii sunt pe deplin pregătiți pentru fiecare moment, indiferent unde se află.

Disponibilitate și prețuri

moto g60s va fi disponibil în Europa în perioada următoare în două culori: Iced Mint și Ink Blue, atât în varianta de 4 GB RAM/128 spațiu de stocare, cât și în varianta de 6GB RAM/128 spațiu de stocare, la un preț recomandat  de €249.99.

Găsiți mai multe imagini aici (sunteți de acord cu termenii noștri de licență atunci când descărcați imagini sau videoclipuri).

Pentru mai multe informații despre produse și întrega listă de specificații, vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/, pagina de FacebookInstagram și YouTube.

 

Despre Lenovo & Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie globală din top Fortune 500, în valoare de 60 mld. USD, care deservește clienți din 180 de piețe de la nivel mondial. Avem o viziune îndrăzneață de a livra o tehnologie inteligentă pentru toți, de aceea dezvoltăm tehnologii revoluționare care energizează (prin dispozitive și infrastructură) și abilitează (prin soluții, servicii și software) milioane de clienți în fiecare zi și împreună creează o societate digitală mai inclusivă, de încredere și mai sustenabilă pentru toți, oriunde s-ar afla. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în anul 2015.  Motorola Mobility este o subsidiară deținută integral de Lenovo și este responsabilă cu conceperea și producerea tuturor dispozitivelor mobile și soluțiilor din marca Moto și Motorola. Pentru a afla mai multe informații, vizitați https://www.lenovo.com și citiți ultimele noutăți accesând StoryHub și Motorola Global Blog .

Disclaimer

Anumite funcții, funcționalități și specificații ale produsului depind de rețea și pot face obiectul unor termeni, condiții și tarife suplimentare. Toate pot suferi modificări fără o notificare prealabilă. MOTOROLA, Logo-ul M stilizat, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale care aparțin Motorola Trademark Holdings, LLC. Android și Google sunt mărci comerciale care aparțin Google LLC. microSD este o marcă comercială a SD-3C, LLC. Toate celelalte mărci comerciale aparțin proprietarilor lor respectivi. © 2021 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate   

¹Bateria trebuie să fie descărcată substanțială; viteza de încărcare încetinește pe măsură ce încărcarea avansează. Toate afirmațiile privind durata bateriei sunt aproximative și se bazează pe un utilizator mediu testate la nivelul unui mix de profile de utilizare (include atât timpul de utilizare cât și timpul de repaus) în condiții de rețea optime. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de mai mulți factori precum puterea semnalului, setările de rețea și ale dispozitivului, temperatura, starea bateriei și modele de utilizare.

 

²Reproduce 82% NTSC comparativ cu 72% din gama de culori NTSC disponibilă pe majoritatea ecranelor standard.

 

³Până la 5% în standardele de referință CPU (Antutu) și până la 8% în standardele de referință GPU (Manhattan 3.0) vs. G90T, date furnizate de MediaTek.

 

Stocarea disponibilă utilizatorului este mai redusă din cauza software-ului preîncărcat, sistemului de operare și altor funcții și poate suferi modificări fără o notificare prealabilă ca urmare a actualizărilor de software.

Suportă card microSD de până la 1 TB; cardurile microSD se comercializează separat. Conținutul cu restricții DRM nu poate fi mutat pe card.

 

Designul hidrofug creează o barieră impermeabilă care ajută la protejarea dispozitivului împotriva expunerii moderate la apă, precum în cazul scurgerilor, stropirilor accidentale sau precipitațiilor ușoare. Nu este menit să fie scufundat în apă sau expus la apă sub presiune sau la alte lichide; această funcționalitate poate scădea în timp. Nu este impermeabil.

 

Nu sunt incluse toate limbile. O listă a limbilor compatibile în prezent cu Google Assistant este disponibilă aici: assistant.google.com.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *