PC Garage te echipează gratuit, oferind la alegere o sursă sau un SSD cadou

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

București, România – 23 August 2021 – PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru toți cei pasionați de tehnologie, relansează campania “Te echipăm gratuit” oferind de data aceasta posibilitatea de a alege cadoul pe care îl primesc. Astfel, până pe 8 Septembrie 2001, în limita stocului disponibil, clienții care aleg un procesor + placă de bază + placă video primesc gratuit, la alegere, o sursă sau un SSD.

Periodic, PC Garage oferă clienților săi cadouri substanțiale atunci când aceștia doresc să-și construiască singuri un calculator. Procesul complex prin care sunt alese componentele nu este deloc ușor. Găsirea unui echilibru perfect între preț și performanță a fost tot timpul o provocare indiferent de suma alocată. PC Garage oferă astfel un cadou în cadrul campaniei “Te echipăm gratuit” celor ce decid să construiască prin pasiune un calculator, oferind astfel o sursa Inaza Impulse 80+ Gold 700W cu 5 ani garanție sau un SSD Kingston NV1 500GB PCI Express cu viteze de citire si scriere de 2100MB/s si respectiv 1700MB/s.

În procesul de alegere al componentelor  clientul va fi tot timpul atent la procesor, placă video, placă de bază si memorie RAM. Produse precum carcasă, sursă sau chiar SSD sunt în general lăsate la final si sunt alese folosind bugetul rămas după procesor, placă video și placă de bază. Astfel, de multe ori se întâmplă ca o placă video de top să fie alimentată de o sursă slabă sau SSD-ul să aibă o capacitate mică sau viteze slabe.

Sursa Inaza Impulse Gold 700W 80+ este o soluție puternică ce poate susține o configurație de top. Cu o eficiență de 92%, sursa oferă o putere generoasă pentru noile plăci video, dar oferă și protecții precum OVP, UVP, SCP sau OPP. Oferă 6 mufe SATA, 4 mufe de tip 6+2 PCI-E si o mufă 4+4 Pin ATX/EPS.

SSD-ul Kinston NV1 de 500GB este o alegere înțeleaptă pentru cei care doresc o soluție rapidă și generoasă în stocare. Cu 500GB capacitate de stocare și viteze de 2100MB/s la citire si 1700MB/s la scriere, Kingston NV1 este ideal pentru orice sistem mainstream. TBW-ul oferit de producător este de 120TB.

Accesând link-ul campaniei puteți găsi toate informațiile necesare precum produsele aflate în campanie, disponibilitatea acestora și inclusiv regulamentul campaniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *