TENDA anunță un nou parteneriat în România: ALEF Distribution RO devine distribuitor oficial al produselor Tenda

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Tenda, unul dintre cei mai importanți producători de echipamente pentru rețea, își consolidează prezența pe piața românească prin încheierea unui nou parteneriat de distribuție cu compania ALEF Distribution RO, specializată în distribuția de soluții și servicii IT atât pentru zona de business cât și produse destinate pieței consumer.

Parteneriatul, activ începând cu luna august a acestui an, vizează distribuirea gamelor de produse și soluții Tenda destinate utilizatorilor de tip business, de la soluții wireless inteligente, la switch-uri, injectoare POE și dispozitive CPE, dar și a produselor de tip consumer precum routere, sisteme mesh sau dispozitive smart-home.


Compania ALEF Distribution RO S.A. face parte din grupul ALEF Nula, distribuitor regional pentru Europa de Est. ALEF este unul dintre cei mai mari și cei mai stabili distribuitori din Slovacia, Republica Cehă, Ungaria, Slovenia, Croația, Serbia și România, începând din 1994, având o vastă experiență în distribuția de echipamente de rețea.

ALEF Distribution RO este un partener puternic, parte a unui grup regional cu numeroase brand-uri de top în portofoliu și ne propunem să aducem, împreună cu acesta, mai aproape de clienții noștri produsele Tenda care acoperă soluții end-to-end de infrastructură IT&C, ideale pentru necesitățile tehnologice atât ale partenerilor din zona de business, cât și a utilizatorilor casnici.” – a declarat Yason Si, Regional Manager TENDA Balkans. “ALEF acordă o atenție specială zonei de servicii și soluții profesionale, dispunând de o echipa puternică, cu experiență care, împreună cu echipa Tenda, va putea asigura o mai bună distribuție și promovare a produselor Tenda în România.”

“Noul parteneriat cu Tenda ne ajută să completăm gama de produse pentru rețea oferită clienților noștri cu produse premium și de înaltă calitate, atât pentru zona de business, cât și pentru cea de consumer. Suntem încrezători că vom reuși să construim împreună o relație de lungă durată, o colaborare în care experiența noastră în domeniul distribuției de soluții și servicii IT&C, combinată cu portofoliul de produse cu raport performanță/calitate foarte bun oferite de Tenda să aducă o reală valoare adăugată pentru partenerii noștri.” – a declarat Gabriel Ciucu, Managing Director, ALEF Distribution RO.

Despre TENDA

Fondată în anul 1999, compania Tenda Technology este recunoscută ca furnizor de top al dispozitivelor și echipamentelor pentru rețea. Tenda deține două centre de cercetare-dezvoltare în Shenzen și Chengdu, China, cu peste 1000 de angajați, un centru de producție cu 2500 de angajați și o nouă bază operațională cu o suprafață de 120.000 mp. Portofoliul Tenda cuprinde dispozitive destinate rețelelor de acasă și pentru afaceri, routere, sisteme mesh, extendere, adaptoare, dispozitive powerline, dispozitive pentru rețele mobile, camere IP, switch-uri, dispozitive CPE broadband etc.

Cu sediul central în Shenzhen, China, Tenda și-a extins aria de afaceti pe piața internațională, deschizând 10 reprezentanțe și 50 de birouri. Tenda este prezentă cu produsele sale, prin intermediul canalelor de distribuție, în peste 100 de țări și la sfârșitul anului 2016 vânzările totale ale companiei se ridicau la peste 700 milioane USD.

Despre ALEF Distribution RO

Grupul ALEF este un furnizor stabil de tehnologie a informației încă din 1994. Astăzi este unul dintre cei mai mari și cei mai stabili distribuitori din Cehia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croația, Serbia, România, Polonia, Grecia, Malta, Cipru, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Muntenegru, Macedonia de Nord. În ultimul an fiscal, grupul ALEF a generat o cifră de afaceri de peste 277 milioane de euro și a ajuns la 400 de angajați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *