Space Punks primește noi conținuturi Early Access cu patch-ul “The Friendly One”

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

“The Friendly One” este al treilea update de tip Early Access pentru sci-fi looter shooter-ul Space Punks

 Noul update aduce îmbunătățiri experienței de utilizare și noi opțiuni de multiplayer pentru Space Punks

BUCUREȘTI, 7 decembrie 2021 – Dezvoltatorul polonez de jocuri, Flying Wild Hog a lansat un al treilea pachet de conținut early access pentru looter-shooter-ul ’s free-to-play, Space Punks. Așa cum sugerează și numele, “The Friendly One” face mai ușoară interacțiunea dintre jucători, aducând îmbunătățiri sistemului de party și un design nou interfeței dedicate interacțiunilor din joc.

Urmând pachetelor “The Crafty One” și “The Talented One”, care se concentrau pe mecanicile de joc din Space Punks, noul patch “The Friendly One” se concentrează în primul rând pe îmbunătățirile de tip ”back end”, pentru a face experiența de joc și interacțiunea dintre jucători mai ușoară și mai plăcută. Noul patch implementează un nou sistem de party, ușurând crearea, alăturarea sau plecarea din grupurile de jucători. De asemenea, de acum încolo va fi mai ușor să te reconectezi cu jucătorii pe care i-ai întâlnit deja în lumea dejoc, putând să-i inviți în hub-ul Devil’s Gambit.

Lista de îmbunătățiri care se concentrează pe experiența de utilizare continuă cu noua interfață socială, care va amplifica efectul schimbărilor de tip ”back end”. Îmbunătățiri au fost făcute și la sistemul de contracte din Space Punks, alături de provocările zilnice și săptămânale. Pentru ca jocul să devină mai prietenos cu utilizatorii, jucătorii vor putea urmări progresul provocărilor în timpul misiunilor, vor primi notificări de tip pop-up pentru a urmări mai eficient progresul, dar și indicii mai clare când o sarcină de pe listă a fost îndeplinită. De asemenea, noul patch echilibrează și mai mult experiența de joc și include multiple bug fixes.

Liderul studioului Flying Wild Hog din Cracovia, care este totodată și Game Director-ul jocului Space Punks, Michael Kuk a declarat: “Acest update oferă jucătorilor Space Punks oportunitatea de a explora partea multiplayer a jocului, reconfirmând intenția noastră de a oferi prin Space Punks un joc viu, care se îmbunătățește în mod constant. Fiind un proiect în care comunitatea are un cuvânt de spus, feedback-ul venit din partea utilizatorilor este crucial pentru design-ul jocului. Ne dorim ca jucătorii să se întoarcă în Space Punks cu plăcere.  Este greu de crezut că au trecut doar câteva luni de când am lansat early access, dar suntem entuziasmați de tot ce urmează să adăugăm în Space Punks în viitorul apropiat și de abia așteptăm să prezentăm comunității de fani noutățile pe care le pregătim.”

Pentru mai multe detalii despre patch-ul “The Friendly One” și lista completă de îmbunătățiri vizitați acest link.

Cei care nu au profitat de avantajele oferite de Early Access și bonusurile aferente, o pot face achiziționând una dintre Founders Packs de pe Epic Games Store: www.epicgames.com/store/p/space-punks. Founders Packs pentru Space Punks ceste disponibil în două variante:

  • Swag Pack: Acest pachet este punctul de pornire al oricărui jucător interesat de Space Punks oferind acces la etapa Early Access și la cele patru personaje principale. Acest pachet include și Season 1 Battle Pass pentru Open Beta alături de fundaluri exclusive, patru emote-uri,ș efectele speciale Epic Cape și Epic Dash. Preț: 23,99 Euro
  • Splendor Pack: Cel mai cuprinzător pachet, care conține tot ceea ce oferă Swag Pack, alături de niște beneficii extra precum  patru Epic Character Skins, efectul Epic Player Entrance și companionul Scaraby 8G. Preț: 39,99 Euro

Despre Space Punks:

Space Punks este un joc de tip action-RPG, gratuit, co-op, cu tematică SF care se încadrează în popularul gen looter-shooter-slasher, dezvoltat de studioul polonez Flying Wild Hog. Space Punks este caracterizat de gameplay-ul plin de acțiune și de adrenalină, desfășurat într-un cadru SF unic și original, în care jucătorii își croiesc cu ajutorul armelor calea spre faimă, glorie și bogăție. Misiunile provoacă jucătorii să înfrunte riscuri majore pe planete îndepărtate. Space Punks este publicat de Jagex Partners, divizia de thrid-party publishing a Jagex, bine cunoscut pentru franciza RuneScape, care a depășit ca valoare pragul de 1 miliard de dolari. Jagex Partners oferă servicii de publicare și operaționale în mod exclusiv pentru jocuri live, pentru a aduce la viață jocurile live ale viitorului.

Pentru mai multe informații despre Space Punks vizitați pagina www.playspacepunks.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *