Cat® Phones a lansat la MWC 2022 un hotspot rugged pentru internet mobil 5G

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Noul Cat® Q10 5G, un router de internet mobil rugged pentru conectivitate de mare viteză oriunde

 

Grupul Bulitt a anunțat lansarea modelului Cat Q10, un hotspot de internet mobil 5G rugged. Cat Q10 oferă conectivitate fiabilă și de mare viteză pentru mai multe dispozitive, în special în aer liber. Are certificare IP68 de rezistență la praf și la apă și Mil-Spec 810H, fiind construit pentru a rezista dacă este lăsat afară, în temperaturi extreme. Totodată, este testat la cădere de la o înălțime de până la 1,8 metri. Cu o baterie mare de 5300 mAh, care poate fi înlocuită, Cat Q10 va menține dispozitivele conectate mai mult timp.

Orthographic

Hotspot-urile pentru Internet mobil sunt o categorie în dezvoltare, deosebit de utile atunci când rețelele terestre Wi-Fi de bandă largă ​​nu sunt disponibile, dar unde există o bună acoperire 4G LTE sau 5G de mare viteză. În prezent, multe dintre acestea nu sunt compatibile 5G și nu au rezistență la căzături și la intemperii. De asemenea, majoritatea au baterii relativ mici sau sunt dependente de conectarea la o sursă de alimentare permanentă.

Cat Q10 este complet portabil și conceput pentru a fi utilizat de către companii, operând în cele mai dificile medii. Cu ajutorul lui Cat Q10, mai multe dispozitive pot fi conectate 5G în timpul lucrului pe teren în construcții, logistică și agricultură, asigurând conexiuni stabile POS și conectivitatea necesară pentru activitățile outdoor. Totodată, permite persoanelor aflate în mișcare sau în locații unde nu se pot baza pe conexiunea la rețelele Wi-Fi să fie conectate. Dispozitivul este extrem de util în situațiile potențial dezastruoase în care conexiunea fixă la Internet este întreruptă, dar în care rețeaua mobilă este încă disponibilă.

Back

Cat Q10 este rapid și ușor de implementat și poate conecta în siguranță până la 32 de dispozitive simultan, oferind conectivitate fiabilă, care beneficiază de viteze de până la Wi-Fi 6 și 5G. De asemenea, o caracteristică esențială este aceea că oferă o mai mare flexibilitate, securitate și control al confidențialității decât hotspot-urile Wi-Fi publice, atât prin mai multe moduri de securitate și criptare Wi-Fi, cât și prin beneficiile inerente ale utilizării unei rețele private securizate.

Front

Bateria dedicată a lui Cat Q10 are o capacitate mare, pentru a menține dispozitivele conectate online mai mult timp, cu până la 10 ore de utilizare. De asemenea, bateria poate fi schimbată, ceea ce poate prelungi timpul de utilizare și mai mult atunci când sursele de încărcare nu sunt la îndemână.

„Aceasta este soluția perfectă pentru cei care doresc să valorifice puterea 5G atunci când conexiunile uzuale nu sunt disponibile sau de încredere”, a declarat Pete Cunningham, VP Product Portofolio la Bullitt Group. „La fel ca toate produsele Cat Phones, acreditările privind rezistența lui Cat Q10 sunt garanția fiabilității lui, indiferent de cirucumstanțe. Extinderea în această nouă categorie de produse confirmă angajamentul nostru continuu în inovație și poziția de leadership în sectorul rugged, permițându-ne să ajungem la noi clienți cu noi oportunități de utilizare pentru dispozitive robuste și fiabile.”

Bottom

Puteți accesa www.catphones.com pentru parteneri și operatori locali.

Mobile World Congress (MWC) 2022 se desfășoară până pe 3 martie 2022. Puteți vizita Bullitt Group în Sala 7 Stand 50 de la Fira de Barcelona Gran Via, Barcelona, ​​​​Spania.

Caracteristicile cheie includ:

Caracteristici rugged

  • IP68 rezistent la intemperii: rezistent la ploaie, zăpadă, nisip, praf și murdărie
  • Hardware cu specificații militare: testat conform MIL-SPEC 810H
  • Testat la cădere de la o înălțime de până la 1,8 m

Caracteristici de design

  • Corp TPU cauciucat, rezistent la uzură, antiderapant
  • Punct de atașare a șnurului

Baterie

  • Baterie Li-ion de 5300 mAh care poate fi schimbată de utilizator, 10 ore de utilizare, 1000 de ore de așteptare, funcționalitate powerbank

Conectivitate

  • 5G, 4G LTE (Cat 19)
  • Wi-Fi 6, 802.11 a/b/g/n/ac/ax 2×2 MIMO
  • Conectează până la 32 de dispozitive simultan

Chipset

  • Chipset MTK 5G T750

Interfața cu utilizatorul

  • Configurare intuitivă, ușoară, prin dispozitive mobile sau browsere de Internet

Altele

  • Moduri de securitate acceptate: WPA-PSK, WPA2-PSK

Despre dispozitivele și accesoriile Cat:

Brandul Cat® înseamnă încredere, durabilitate, fiabilitate și calitate. ADN-ul Cat se găsește în fiecare telefon mobil Cat, oferit de Bullitt Group, a cărui experiență excepțională de producție este valorificată pentru a crea o gamă de telefoane mobile lider la nivel mondial pe o piață extrem de competitivă și puțin diferențiată.

Pentru a afla mai multe despre telefoanele Cat, accesați www.catphones.com.

Despre Bullitt Group

Bullitt Group sunt pionierii dispozitivelor mobile rugged cu peste un deceniu de experiență în „tehnologia dură”. De la înființarea sa în 2009, Bullitt a condus constant piața prin inovație și a câștigat premii internaționale pentru produsele sale mobile cu rezistență ridicată. Bullitt proiectează, produce și distribuie milioane de telefoane mobile pe peste 70 de piețe din întreaga lume.

Bullitt este licențiatul global pentru Cat® (Caterpillar Inc.) și Motorola pentru telefoane mobile și periferice aferente. Portofoliul său învață și evoluează în mod constant prin cercetarea și dezvoltarea robustă a consumatorilor, folosindu-și expertiza excepțională în consolidarea și întărirea tehnologiei mobile pentru cerințele condițiilor extreme de lucru și loviturile dure ale vieții de zi cu zi.

Sediul central al Bullitt Group este în Reading, Anglia, cu birouri suplimentare în Statele Unite, Taiwan, China, Africa de Sud, Germania și Australia.

www.bullitt-group.com.

© 2022 Caterpillar. All Rights Reserved. CAT, CATERPILLAR, LET’S DO THE WORK, their respective logos, “Caterpillar Yellow,” the “Power Edge” and “Modern Hex” trade dress as well as corporate and product identity used herein, are trademarks of Caterpillar and may not be used without permission.

Bullitt Mobile Ltd, a licensee of Caterpillar Inc.

www.cat.com / www.caterpillar.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *