Razer SEMNEAZă un nou parteneriat cu Envy Gaming

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Colaborarea exclusivă care se întinde pe mai mulți ani extinde Team Razer cu echipe de sporturi electronice și creatori de conținut din rândurile Envy și OpTic Gaming

BUCUREȘTI, 3 martie 2022 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337), a anunțat un nou parteneriat ce se va întinde pe mai mulți ani cu popularul grup de sporturi electronice și de divertisment digital, Envy Gaming. Astfel, Razer devine partenerul oficial de periferice al Envy Gaming, echipând jucătorii profesioniști și creatorii de conținut ai grupului cu tastaturi, mouse-uri, mouse mat-uri, căști și scaune de gaming. Acest parteneriat de amploare vizează mai multe echipe de sub egida Envy și OpTic Gaming, inclusiv OpTic Texas activ în Call of Duty League, OpTic Halo, OpTic Valorant, Envy Rocket League, Dallas Fuel activ în Overwatch League, dar și o listă extinsă de creatori de conținut afiliați grupului.

“Ambiția majoră a Team Razer este să contribuie la dezvoltarea comunităților de gaming pasionate de sporturile electronice și să contribuie la transformarea pasiunii în campionate câștigate,” a declarat Flo Gutierrez, Global Esports Director în cadrul Razer. “Suntem datori față de noi înșine, dar și față de întreaga comunitate, să ridicăm în mod constant ștacheta și să conducem sporturile electronice în următoarea lor etapă de evoluție. Împreună cu Envy și OpTic ajungem la zeci de milioane de fani noi, consolidând poziția de lider a Razer pe piața de sporturi electronice din America de Nord.”

img

Razer va fi integrat în întreaga structură a organizației, inclusiv tricourile oficiale OpTic și Envy folosite de echipele OpTic Texas, OpTic Halo, OpTic Valorant și Envy Rocket League. Planurile de viitor includ și alte acțiuni atât în spațiul digital, cât și cel fizic, inclusiv mai multe sponsorizări, streaming de evenimente precum turneele OpTic Warzone, noi game de produse exclusive, dar și apariții ale creatorilor de conținut în magazinele RazerStore.

Razer va fi prezent de asemenea la mai multe evenimente de esports organizate în Texasul de Nord, începând cu cel mai mare turneu de Call of Duty League găzduit de OpTic pe stadionul de esports Arlington în perioada 3-6 martie.  Mii de fani sunt așteptați să participe la acest eveniment timp de 4 zile, 75% din bilete fiind vândute către fanii loiali Call of Duty League. Alături de experiențele incredibile de care fanii se pot bucura în spațiul fizic, jucătorii de Call of Duty din spațiul virtual se vor bucura de un alt beneficiu al acestui parteneriat exclusiv: Razer va fi singurul brand afișat pe skin-ul operatorului dedicat OpTic Texas din Call of Duty League, în timpul transmisiunilor live.

“Apropierea inovatorilor de liderii industriei este una dintre cele mai importante misiuni ale noastre și credem că aceasta va propulsa sporturile electronice și gamingul în cultura mainstream, alături de formele de divertisment deja consacrate,” a declarat Adam Rymer, CEO al Envy. “Sprijinul oferit de un lider de talie mondială cum este Razer pentru echipele și creatorii de conținut din cadrul Envy și OpTic, reprezintă un pas important pentru cultura și audiența pe care o cultivăm nu doar în prezent, ci și pentru viitor.”

Prin integrarea de sesiuni constante de feedback cu jucătorii profesioniști în procesul de design, Razer se asigură că dezvoltă cele mai avansate periferice de esports, care se ridică la cele mai înalte așteptări. Ca parte a noului parteneriat, Razer va beneficia de experiența jucătorilor profesioniști și a creatorilor de conținut din cadrul Envy și OpTic în importantul proces de R&D al următoarelor generații de periferice destinate sporturilor electronice.

“Jucătorii noștri de abia așteaptă să pună mâinile pe produsele Razer pentru a beneficia de un extra avantaj în cadrul competițiilor,” a declarat Shay Butler, vicepreședintele departamentului de vânzări și marketing din cadrul Envy. “Acest parteneriat este cea mai bună cale de a începe sezonul competițional din 2022.”

Pentru mai multe detalii despre Team Razer, vizitați pagina www.razer.com/esports.

IMAGINI

LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 150 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. Razer Gold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar Razer Fintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 18 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *