Servicii pentru partenerii ELKO prin intermediul platformei iQuote pentru configurarea solutiilor HPE

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Cu ajutorul acestui instrument, partenerii ELKO au acces la cele mai bune reduceri cu ofertele HPE Flex

 

Bucuresti, 09.05.2022 – ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, anunta disponibilitatea platformei iQuote pentru partenerii sai.

iQuote este un sistem de cotatii dezvoltat exclusiv pentru distribuitorii si revanzatorii HPE din intreaga lume, permitandu-le acestora sa livreze rapid cotatii care reflecta disponibilitatea produselor regionale, pretul, promotiile si stimulentele oferite.

Integrat in platforma de ecommerce a ELKO si accesibil direct din contul eCom al partenerului, iQuote este un instrument online usor de utilizat care ofera acces la toate informatiile despre produse si ajuta specialistii companiilor partenere la construirea, configurarea, ofertarea si cumpararea de produse HPE. iQuote este implementat in prezent in peste 60 de tari din intreaga lume, cu peste 5,5 milioane de cotatii pe an generate in cadrul comunitatii de utilizatori in crestere.

ELKO_HPE iQuote

Sistemul iQuote asigura acuratetea comenzii, imbunatatind eficienta echipelor de pre-sales si reducand riscul de eroare. De asemenea, ofera configuratii sau optiuni suplimentare, care maresc valoarea pe care partenerii de canal o pot oferi clientilor lor, precum si potentialul de a genera tranzactii mai mari.

Utilizatorii iQuote pot alege o unitate de sistem HPE si o pot configura conform specificatiilor alese cu o precizie de 100%. iQuote va solicita si ghida in mod inteligent utilizatorul daca face o eroare tehnica. Cotatiile sunt stocate in cloud si pot fi exportate sau trimise ca si comenzi catre Distribuitor / Revanzator.

iQuote faciliteaza gasirea rapida a celor mai bine vandute produse, solutii si optiuni recomandate, gasirea de raspunsuri tehnice la produse fara a apela la asistenta prevanzare si crearea unor configuratii rapide si precise. De exemplu, pe masura ce se creeaza o oferta, iQuote va afisa toate optiunile compatibile pentru fiecare sistem si chiar valideaza ca toate regulile de configurare sunt respectate.

ELKO_hpe_server-systems_1440x480

De asemenea, utilizatorii iQuote au acces rapid si usor la HPE FlexOffers. Conceput pentru clientii finali de tip IMM si oferte pentru proiecte mici, HPE Flex Offers este un program disponibil numai in iQuote, prin care partenerii obtin cele mai bune preturi tranzactionale HPE cu reduceri incrementale pentru revanzatori. In loc sa aleaga dintre pachetele standard de stocare si configuratie de server, partenerii au posibilitatea de a crea configuratiile exact asa cum au nevoie. Acestia au acces la un numar de optiuni eligibile, cum ar fi procesoare, memorie sau stocare, iar cand este atins numarul de optiuni eligibile, este deblocata o reducere exclusiva pentru configuratia respectiva.

Iar pentru a ajuta revanzatorii sa castige puncte de stimulare, iQuote este integrat cu programul HPE Engage and Grow.

„Suntem incantati ca prin integrarea iQuote cu serviciile online ale ELKO Romania, putem oferi partenerilor nostri inca un instrument util in activitatea lor. Este inca un pas pe care il facem in directia strategica de a ne dezvolta capabilitatile si serviciile astfel incat sa putem oferi suport partenerilor nostri in solutiile pe care acestia le promoveaza. a declarat Mircea Ciucur, Director Comercial ELKO Romania.

 

Specialistii ELKO Romania va stau la dispozitie pentru a afla mai multe informatii despre modul in care iQuote eficientizeaza ofertarea si sustine partenerii in relatia cu clientii finali.

Despre ELKO Group si ELKO Romania

 

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, reprezentand 400 de producatori. Compania ofera o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 10.000 de retaileri, producatori de calculatoare, integratori de sisteme si companii din diferite domenii, in 11 tari din Europa. Cifra de afaceri a ELKO Group in 2021 s-a ridicat la 2.2 miliarde USD (1.8 miliarde EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicatii, solutii smart building si smart city – precum si electronice de consum. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom. Mai multe informatii la: www.elko.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *