Uleiul perfect pentru masina ta – Shell Helix Ultra

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orice bun pe care il ai trebuie pastrat in cele mai bune conditii. Asa se intampla si cu masina, mai ales cu masina care este un bun cu o valoare destul de mare. Masina trebuie ingrijita asa cum se cuvine daca vrei sa te poti bucura de utilizarea ei pentru cat mai mult timp. Trebuie sa folosesti produse de calitate, cum ar fi cele de la Shell . Folosind astfel de produse de calitate, masina ta va functiona asa cum iti doresti.

Acum vreau sa va vorbesc despre uleiul de masina. Acesta este deosebit de util pentru motorul tau, asa cum probabil bine stii. Uleiul de masina trebuie ales cu grija si trebuie sa optezi pentru un ulei de calitate daca doresti viata lunga pentru motorul tau. Vorbesc acum despre un ulei de motor, insa nu despre un ulei oarecare, ci despre cel mai bun ulei de motor – uleiul Shell Helix Ultra.

Uleiul Shell Helix Ultra este cu totul si cu totul deosebit. Ce il face atat de deosebit? In primul rand faptul ca este obtinut cu ajutorul unei tehnologii revolutionare si anume tehnologia Pure Plus. Tehnologia Pure Plus produce uleiuri de baza dintetice, pure din gaze naturale. In final, in urma proceselor care fac parte din aceasta tehnologie se obtine un ulei ce are o puritate de 99,5%, ceea ce inseamna ca permite niveluri mari de curatare si protectie.

Uleiul Shell Helix Ultra are o multime de alte avantaje. Un alt mare avantaj este reprezentat de faptul ca el ofera o protectie inegalabila impotriva rezisuurilor. Asa cum bine stii, pe motor se depun zilnic tot felul de particule ce se transforma cu usurinta in reziduuri. Aceste reziduuri pot afecta mai mult decat crezi performanta motorului masinii tale. Cu ajutorul uleiului Shell Helix Ultra pe care il poti cumpara din magazin Shell  motorul tau va fi mult mai bine protejat.

Un alt mare avantaj al uleiului de calitate de la Shell este faptul ca acesta este foarte eficient chiar si atunci cand afara e grig de crapa pietrele. Cu o rezistenta si la -40 de grade Celsius, acest ulei e tot ceea ce are nevoie motorul tau pe timp de iarna.

Daca nu te-am convins, intereseaza-te in privinta uleiului pe care-l folosesc pilotii de la BMW care participa la cursele de raliu. Cu siguranta ei nu ar folosi un ulei de proasta calitate. Daca vrei sa stii ce ulei folosesc, iti spunem noi – uleiul Shell Helix Ultra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *