Huse din silicon pentru smartphone – de ce sa le alegem?

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Telefoanele mobile au evoluat, au devenit mai performante, dar in acelasi timp parca sunt mai sensibile din multe puncte de vedere. Astazi majoritatea dintre noi avem un smartphone, indiferent ca e vorba de telefoane mobile Samsung, iPhone, Nokia, HTC sau altele, iar pentru ca pretul unui astfel de gadget este de multe ori piperat, vrem sa ne protejam dispozitivul mai bine cu o husa, dar vrem ca acesta sa poata fi si usor de folosit si foarte practic, de aceea merita sa luam in considerare alegerea unor huse din silicon.

Husele pentru smartphone confectionate din silicon sunt potrivite atat pentru telefoanele mobile mai ieftine, cat si pentru cele de top. De ce sa alegi siliconul? Sunt pe piata huse din multe alte materiale, care sunt mai rezistente din punct de vedere mecanic. Ei bine, siliconul este mai moale, mai placut la atingere si mai prietenos cu telefonul tau, iar in acelasi timp ofera si un grad mare de rezistenta, preluand putin din soc atunci cand scapi telefonul pe jos.

lenovo_vibex2_gri_3091

Husele din silicon iti protejeaza telefonul impotriva loviturilor si zgarieturilor, iar o folie aplicata pe ecran apara ecranul. Aceste huse rezista bine in timp, dar ai grija sa le cureti periodic, pentru a-si pastra aspectul proaspat. E destul sa cureti din cand in cand husa cu un servetel umed si vei pastra aspectul si igiena husei. Igiena e si ea importanta, pentru ca se stie ca pe telefonul mobil (sau pe husa, daca ai husa), se aduna microbi.

Exista o multime de motive sa iti cumperi o husa din silicon. Pe langa ca arata foarte bine, o astfel de husa este si practica, dar si rezistenta. Preturile sunt accesibile in comparatie cu husele din alte materiale.

Deci protectia de baza pentru orice smartphone pe care trebuie sa o aplici este folosirea unei huse din silicon de preferinta, sau si din alt material, iar apoi o folie de sticla pentru protejarea ecranului. Daca nu asiguri pentru telefonul tau acest minim de protectie, risti sa te trezesti cu ecranul telefonului spart, iar asta te va costa scump. Nici carcasa nu e exclus sa se crape, mai ales ca multe din telefoanele actuale au partea din spate confectionata din sticla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>