Motorola introduce noua generație moto g cu ecran OLED

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Dispozitivele moto g41 și g71 5G sunt disponibile de astăzi pe plan local

 

moto g41

București, 4 februarie 2022 – Motorola anunță lansarea pe plan local a celor mai noi dispozitive moto g cu ecran OLED: moto g41 și moto g71 5G. Cele două dispozitive întregesc cea mai nouă generație de telefoane cu specificații performante, la prețuri accesibile, alături de moto g31, dispozitivul lansat în luna ianuarie în România. Tehnologia OLED disponibilă pe toate cele trei modele cu o rezolutie full HD+ permite afișarea unor imagini captivante, luminoase, cu contraste impresionante, perfecte pentru utilizatorii în căutare de smartphone-uri ce oferă experiențe imersive. Noile dispozitive, moto g41 și moto g71 5G pot fi achiziționate începând de astăzi din magazinele partenerilor autorizați: eMAG și Altex.

Modelul moto g41  vine cu un ecran OLED, împreună cu un sistem de camere triple de 48MP si stabilizare optica a imaginii, precum și cu o baterie de 5000mAh2  cu încărcare rapidă TurboPower™. Pe de altă parte, moto g71 5G aduce împreună un ecran OLED și conectivitate 5G prin intermediul unui  procesor de generație următoare, Qualcomm Snapdragon™ 695.

 image001 (1)

Moto g41 permite realizarea fotografiilor clare, în culori mai vibrante, datorită camerei cu tehnologie Quad Pixel de 48MP, oferind o sensibilitate de patru ori mai bună la lumină scăzută, moto g41  dispune de funcția de stabilizare optică a imaginii (OIS), care compensează automat tremurul și vibrația mâinilor în timpul filmării, asigurând imagini impresionante, chiar și în condiții de lumină scăzută. Moto g71 5G și moto g31 au, de asemenea, sistemul de camere ideal pentru oricine dorește să își îmbunătățească abilitățile de fotografie. Senzorul principal de 50 MP oferă o sensibilitate de patru ori mai bună la lumină scăzută pentru realizarea unor fotografii foarte clare și vibrante.

 

moto g71 5G

Toate cele trei telefoanele dispun de ecrane OLED Full HD+ de 6,4 inci ce oferă o experiență de vizionare uimitoare datorită tehnologiei incredibile OLED cu DCI-P3 și a rezoluției Full HD+ ce surprinde imagini vibrante, luminoase și colorate, cât și o performanță fără precedent, la un preț accesibil. Mai mult, obiectivele cu unghi ultra-larg de 118º  captează de patru ori mai mult conținut în cadru, în comparație cu un obiectiv standard de 78º, iar senzorul de profunzime ajută la estomparea automată a imaginilor de fundal pentru portrete cu aspect profesional. Nu în ultimul rând, moto g41moto g31 și moto g71 5G sunt dotate cu o cameră macro de înaltă calitate, ce surprinde și cele mai mici detalii în fiecare fotografie.

Noile modele din familia moto g sunt dotate cu tehnologia de încărcare Turbopower™ 30, ce le permite utilizatorilor să se bucure de până la 36 de ore de autonomie, în doar câteva minute de încărcare a bateriei  de 5.000  mAh.

Fie că este folosit pentru vizionarea filmelor, surprinderea fotografiilor, sau efectuarea apelurilor video,  moto g41  oferă performanțe eficiente cu ajutorul procesorului octa-core cu tehnologie HyperEngine și a memoriei RAM de 6 GB ce face gestionarea telefonului ușoară și placută, iar moto g71  5G dispune de Snapdragon® 695 ce ajută la redarea conținutului video și a jocurilor preferate fără întârzieri.

Cele trei smartphone-uri au un design elegant și curbat, colțuri rotunjite, astfel încât să ofere confort pe toată durata utilizării. Mai mult, carcasa este rezistentă la apă pentru a oferi un plus de siguranță. Noul moto g31 poate fi achiziționat în variantele Baby Blue sau Mineral Grey, moto g41  este disponibil în variantele Meteorite Black, și Pearl Gold, iar moto g71  5G vine în culoarea Neptun Green.

 

moto g71 5G Neptune Green

Inovații Software

Noile moto g31 moto g41 și moto g71  5G sunt prevăzute cu My UX, ce oferă o suită cuprinzătoare de instrumente care se bazează pe sistemul de operare Android, și le permite utilizatorilor să ducă muzica, videoclipurile și jocurile la nivelul următor, cu setări personalizate. My UX oferă o experiență Android curată, utilizatorii se pot bucura de puterea deplină a Android 11 fără skinuri sau aplicații duplicate.

Mai mult,  moto g31,moto g41 și moto g71 5G integrează soluția ThinkShield® pentru mobil, soluție care a consolidat Motorola drept compania cu cea mai sigură soluție de securitate pentru smartphone-uri din lume. ThinkShield le oferă tuturor utilizatorilor protecție completă împotriva amenințărilor cibernetice .

Noile telefoane Motorola cu ecran OLED sunt disponibile în magazinele partenerilor autorizați: eMAG, și Altex, începând de la 899 lei.

Moto g41: https://www.emag.ro/telefon-mobil-motorola-moto-g41-oled-nfc-dual-sim-128gb-6gb-ram-5000-mah-meteorite-black-pas40009ro/pd/DT5JRFMBM/

Moto g71 5G: https://www.emag.ro/telefon-mobil-motorola-moto-g71-5g-oled-dual-sim-128gb-6gb-ram-5000mah-neptune-green-pas20021pl/pd/D75JRFMBM/

Moto g41: https://altex.ro/telefon-motorola-moto-g41-128gb-6gb-ram-dual-sim-pearl-gold/cpd/SMTMOTOG41GD/

Moto g41: https://altex.ro/telefon-motorola-moto-g41-128gb-6gb-ram-dual-sim-meteorite-black/cpd/SMTMOTOG41BL/

Moto g31: https://altex.ro/telefon-motorola-moto-g31-64gb-4gb-ram-dual-sim-mineral-grey/cpd/SMTMOTOG31GY/

Moto g31: https://altex.ro/telefon-motorola-moto-g31-64gb-4gb-ram-dual-sim-baby-blue/cpd/SMTMOTOG31BL/

Moto g51: https://altex.ro/telefon-motorola-moto-g51-5g-64gb-4gb-ram-dual-sim-indigo-blue/cpd/SMTMOTOG51BL/

Moto g71: https://altex.ro/telefon-motorola-moto-g71-5g-128gb-6gb-ram-dual-sim-neptune-green/cpd/SMTMOTOG71GR/

Declinări legale

Anumite caracteristici, funcționalitate și specificații ale produsului pot depinde de rețea și sunt supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare prealabilă. MOTOROLA, sigla M stilizată, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Google, Asistentul Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC.

Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea comercianților respectivi. © 2021 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

Despre Lenovo și Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 cu venituri de 60 miliarde USD care deservește clienții din 180 de piețe din întreaga lume. Concentrați pe o viziune îndrăzneață de a oferi o tehnologie mai inteligentă pentru toți, dezvoltăm tehnologii în schimbare mondială care alimentează (prin dispozitive și infrastructură) și împuternicesc (prin soluții, servicii și software) milioane de clienți în fiecare zi și împreună creează un sistem mai inclusiv, mai de încredere și o societate digitală durabilă pentru toată lumea, oriunde. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o filială deținută în totalitate de Lenovo și este responsabilă pentru proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor și soluțiilor mobile marca Motorola și Motorola. Pentru a afla mai multe, accesați https://www.lenovo.com și citiți despre cele mai recente știri prin intermediul StoryHub și Motorola Global Blog

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *