QuickMobile continuă extinderea rețelei de magazine tech retail şi caută francizat în Piteşti

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

QuickMobile, cel mai mare specialist în tehnologie din România, vrea să continue planul amplu de extindere pe piața locală prin deschiderea unei noi unități de tech retail în franciză, în Pitești. Acesta este cel de-al treilea oraș din cele șase vizate de companie pentru deschiderea magazinelor în franciză, în acest an.

 

Programul de extindere, demarat în iunie de QuickMobile și implementat deja în Sibiu și Ploiești, se adresează oricărui antreprenor din Pitești care înțelege avantajele unei afaceri tech retail la cheie. Pasiunea pentru telefoane și gadget-uri, dar și cunoașterea pieței locale de profil sunt principalele atribute ale viitorului partener al companiei.

 

”Piteștiul este unul dintre cele mai bune orașe din țară pentru afaceri, generând aproape 10% din totalul exporturilor românești. Evoluția economică a acestuia ne-a determinat să extindem aici rețeaua de francize QuickMobile. Modelul de business pe care îl aducem în Pitești a fost testat deja în ultimii 10 ani şi reprezintă garanția succesului pentru francizaţi. Prin colaborarea cu parteneri locali reușim să susţinem antreprenoriatul autohton și, totodată, să contribuim la creșterea economică a orașului”, a declarat Cosmin Cosma, Director Reţea Francize QuickMobile.

 

După Sibiu, Ploiești și Pitești, strategia companiei include, în acest an, extinderea rețelei de magazine în franciză și în alte orașe mari din țară, precum Brașov, Oradea și Târgu Mureș. Planul de dezvoltare va fi continuat și în cursul anului viitor și vizează deschiderea de noi locaţii în franciză, în orașe precum Craiova, Arad, Alba Iulia, Bacău, Galați, Focșani, Piatra Neamț și Buzău, dar și în București.

 

Ce beneficii au francizații QuickMobile

 

Independența și libertatea de decizie pe care le oferă o afacere proprie sunt principalele avantaje ale francizatului afiliat la rețeaua QuickMobile. Acesta va beneficia practic de o afacere la cheie, fără a fi nevoie de încercări și experimente de piață, și va avea întotdeauna susținerea unui partener puternic, pentru a dezvolta modelul de business robust, închegat și deja testat.

 

QuickMobile va pune la dispoziție, pe lângă brand awarness, sprijin continuu și puterea de negociere oferită de expertiza companiei, și stocul de produse. Astfel, francizatul va avea în permanență acces la o rețea de furnizori globali de top și la cele mai noi produse din zona tech și accesoriile aferente, în cel mai scurt timp de la lansare.

 

Cum poți deveni francizat QuickMobile

Francizatul va aloca inițial o investiție financiară pentru acoperirea taxei de intrare în franciză și pentru amenajarea magazinului, chiria pe 3 luni a spaţiului și cheltuielile de marketing dedicate lansării pe piață a noii unități de tech retail QuickMobile.  Cei care doresc să afle mai multe informații despre franciza QuickMobile și oportunitățile oferite de companie pot afla toate detaliile de pe platforma online a retailer-ului (https://www.quickmobile.ro/franciza).

Compania are în plan extinderea reţelei de unităţi de tech retail prin intermediul francizei și la nivel internațional, în următorii ani, pentru a-și consolida poziția de specialist în comerţul cu tehnologie și la nivel european. Astfel, francizații vor face parte dintr-o rețea de tech retail solidă pe plan internaţional.

 

Despre QuickMobile

După 10 ani de la înființare, QuickMobile a devenit cel mai mare specialist în tehnologie din România, datorită portofoliului extins și a disponibilității produselor în stoc.

QuickMobile.ro este unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi și accesorii din România, fiind completat de o rețea de puncte de vânzare în cele mai mari centre comerciale din țară.

În 2015, compania s-a extins pe piața internațională prin lansarea magazinului online QuickMobileShop.com, care livrează în toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene. Odată cu extinderea business-ului pe plan internațional, QuickMobile a externalizat operațiunile de service (reparație/înlocuire) către service-urile autorizate de producători, semnând contract cu unul dintre cele mai mari centre de recepție specializat în service și retur din Europa, respectiv Service-Return.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *