Tesla, masina miliardarilor lumii?

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

de-ce-tesla-este-cea-mai-valoroasa-marca-auto-a-momentului

În prezent, Tesla ocupa locul al patrulea in topul preferintelor impatimitilor de masini. In 16 ani de la infiintare ea a reusit sa intreaca marci de autoturisme care au facut istorie: BMW si G.M. si tinteste primul loc, fiindca Elon Musk, conducatorul companiei si-a propus sa intreaca Toyota, Volkswagen și Daimler AG, marci care se situeaza pe primele trei locuri ale celor mai bune masini din lume. Tesla Motors este unul dintre cei mai buni producatori de masini electrice din lume.

Actualul conducator al companiei a investit aproape 8 milioane de dolari în producerea si perfectionarea continua a masinilor Tesla.

Producatorul doreste sa le faca accesibile ca pret ca prin generalizarea masinilor electrice sa realizeze doua lucruri benefice pentru omenire:

1.sa protejeze petrolul, acesta resursa epuizabila. Elestricitatea se produce mai usor, mai ales ca s-au descoperit surse alternative: energia solara, eoliana.

  1. sa se evite poluarea. Masina electrica nu scoate fum sub nicio forma si nici nu face zgomot.

In cei 15 ani de activitate, Tesla si-a castigat faima ca produce cele mai bune masini electrice fiindca:

-aceasta marca de masina electrica are cea mai performanta tehnologie din lume.

-productia a inceput cu masini tip sport si s-a diversificat si specializat, cautandu-se in acest fel ca toti cumparatorii sa fie multumiti si pe buzele a milioane de cumparatori sa fie numele Tesla.

Elon Musk este un intreprinzator bine pregatit, care a mai demarat si condus afaceri de succes. PayPal  a fost creat de el înainte de a investi în acest proiect cu masini.

-compania perfectioneaza pe zi  ce trece productia, dar se ocupa singura si de distributie controland direct vanzarile in acest mod si reducand comisioanele.

-Cuvintele care rezuma calitatile masinilor Tesla sunt: rezistente si sigure.

-desi pare incredibil, masinile Tesla consuma energie verde si exista posibilitatea ca in viitorul apropiat sa devina independente energetic, prin acoperisurile solare si alte forme eficiente de stocare a energiei solare.

Pe lângă mașinile de foarte bună calitate pe care le produc, cei de la Tesla își însușesc în totalitate lupta împotriva consumului de energie poluantă, motiv pentru care comercializează și acoperișuri solare și diverse sisteme de stocare a energiei.

Viitorul marcii Tesla va fi luminos, fiindca se lucreaza la producerea masinii 100% autonome si din punct de vedere al conducerii, dar mai ales din puctul de vedere al alimentarii cu energie verde.

In curand, cu masinile Tesla nu vom cheltui decat la cumpararea lor si la eventualele reparatii sau schimbari de piese, in rest sunt 100% economice.

Viitorul ii va proclama victoria, fiindca in prezent se lucreaza intens la ea!

Cum sa nu fie pe primul loc o masina al carei acoperis se va incarca de la soare si este posibil sa se incarce numai de la lumina acestuia, adica si in zilele de iarna?

Tesla are sanse sa marcheze un drum nou in domeniul producerii masinilor, prin crearea autoturismului care va fi alimentat 100% cu energie verde si va dispune de capacitate de autonomie.

Pretul unei asemenea masini se amortizeaza repede prin faptul ca nu va consuma nimic si se va conduce singura, nemaifiind necesara investitia in scoala de soferi pentru obtinerea permisului de conducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *