RAZER ANUNȚĂ CEL MAI NOU LAPTOP DE GAMING CU PROCESOR AMD: NOUL RAZER BLADE 14

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Razer Blade 14 revine sub forma celui mai puternic laptop de gaming cu diagonala de 14 țoli din lume. Noul model utilizează procesorul AMD Ryzen™ 9 5900HX și dispune de cele mai rapide display-uri de 14 țoli, totul în cea mai compactă carcasa de gaming de 14 inci.

 

BUCUREȘTI, 15 iunie 2021 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337), a anunțat astăzi, în cadrul prezentării sale din cadrul E3, revenirea unei legende a gaming-ului: laptopul Razer Blade 14. După o pauză de trei ani, Blade 14 a revenit sub forma primului Razer Blade cu un procesor AMD integrat, și nu oricare, ci AMD Ryzen™ 9 5900HX cu 8 nuclee, oferind astfel cea mai bună performanță de gaming din clasa sa.

Noul Razer Blade 14 va oferi, de asemenea, multiple opțiuni de plăci video și display-uri, cele mai puternice opțiuni fiind NVIDIA® GeForce RTX™ 3080, respectiv display-ul Quad HD de 165Hz, toate acestea fiind ambalate în cea mai compactă carcasă de laptop de gaming de 14 inci din lume. În completarea performanței de top vin și caracteristicile marca Razer care au poziționat laptopurile Razer Blade ca fiind unice, aici fiind incluse iluminarea Razer Chroma RGB la nivel de tastă, sunetul dinamic THX® Spatial Audio și o multitudine de porturi pentru a face viața de zi cu zi mai ușoară.


“Când am lansat Blade 14 în 2013, Razer a provocat industria să gândească la scară mai mare, dar în dimensiuni mai mici. Primul Blade a revoluționat industria de gaming mobil, a fost numit laptopul deceniului și ne-a adus unde suntem astăzi,” a declarat Brad Wildes, Senior Vice President și General Manager al diviziei de sisteme Razer. „Noul Blade 14 își propune să zdruncine din nou industria, combinând experiența Razer de un deceniu în crearea de mașini de joc ultra-compacte și high-end cu puterea și eficiența procesoarelor mobile AMD Ryzen. Suntem încântați să le aducem jucătorilor cea mai bună experiența de gaming mobil prin intermediul Razer Blade 14. ”

”Având în vedere că gamerii cer laptopuri tot mai compacte, dar totodată mai puternice, ne-am menținut angajamentul față de obiectivul nostru de a furniza cele mai bune procesoare mobile din clasă pentru design-uri OEM premium,” a declarat Saeid Moshkelani, Senior Vice President și General Manager al Client Business Unit din cadrul AMD. „Suntem încântați să colaborăm cu Razer pentru prima dată, prin integrarea în Razer Blade 14 a celor mai bune procesoare mobile pe care le-am dezvoltat pentru gaming, procesoarele mobile Ryzen 5000 H-Series.”

Ultra-puternic

Odată cu renașterea Blade 14 se naște și un parteneriat complet nou între Razer și AMD, acesta concretizându-se sub forma primului Razer Blade care a rulat vreodată pe un procesor AMD. Procesorul AMD Ryzen™ 9 5900HX cu 8 nuclee și 16 fire de execuție are o frecvență de boost de până la 4,6 GHz, ce-i permite să abordeze cu ușurință chiar și cele mai intense sarcini de procesare și să reducă latența în jocuri. Noul Blade 14 cu AMD Ryzen™ nu oferă doar cea mai mare putere brută de calcul din clasa sa, ci o face într-un mod eficient energetic, rece și silențios, oferindu-le utilizatorilor până la 12 ore de autonomie, astfel încât aceștia să poată petrece mai puțin timp lângă priză și mai mult timp în mișcare.

Blade 14 utilizează cele mai noi GPU-uri pentru laptop din seria NVIDIA GeForce RTX 30, cea mai avansată opțiune fiind chiar puternicul GPU de laptop NVIDIA GeForce RTX 3080. Construită pe arhitectura NVIDIA Ampere, seria RTX™ 30 oferă performanțe îmbunătățite de ray tracing și funcții avansate de Inteligență Artificială pentru a crea lumi mai captivante vizual. În plus față de performanțele grafice îmbunătățite, seria GeForce RTX 30 dispune de o suită de tehnologii Max-Q, cum ar fi Dynamic Boost, Whisper Mode 2.0 și un BAR redimensionabil, aceste funcții permițându-i lui Blade 14 să rămână silențios, dar mortal.

 

Ultra-rapid

Pentru a oferi o fidelitate vizuală pe măsura puterii de procesare, Blade 14 oferă cele mai rapide ecrane de 14 țoli pentru gaming de pe piață. De la Full HD 144Hz și până la Quad HD 165Hz, ambele panouri de nivel IPS oferă o acoperire excelentă a culorilor, ajungând până la 100% SRGB pe panoul Full HD și până la 100% DCI-P3 pe panoul Quad HD. Rata mare de reîmprospătare a ambelor panouri, asociată cu tehnologia integrată AMD FreeSync™ Premium, oferă o experiență de joc clară și fluidă. Pentru a asigura o experiență unitară pentru toți utilizatorii, fiecare panou este calibrat individual din fabrică pentru maximum de precizie de culoare.

 

Ultra-subțire

Continuând moștenirea design-ului compact de top în industrie, Blade 14 are o carcasă realizată integral din aluminiu frezat cu precizie și anodizat cu o suprafață neagră mată ce asigură un finisaj uniform, plăcut la atingere și rezistent la zgârieturi. Pentru a face Blade 14 nu doar subțire, ci și compact de-a întregul, dimensiunile carcasei au fost reduse la doar 0,66 ”x 8,66” x 12,59” – ceea ce îl face cel mai mic laptop de gaming de 14 inci din lume. Pentru a realiza acest lucru, Blade 14 utilizează sistemul unic al Razer de răcire pe bază de vapor chamber, în loc de sistemele voluminoase și ineficiente bazate pe conducte de căldură, pe care le folosesc alte laptopuri de gaming.

Camera etanșată sub vid din Blade 14 folosește lichid vaporizat pentru a disipa căldura departe de componentele importante și utilizează simultan două ventilatoare cu profil foarte subțire, fiecare dintre acestea având 88 de pale cu o grosime de doar 0.1 mm, la fel de subțire ca un fir de păr, pentru a trage aer rece înăuntru și pentru a împinge aerul fierbinte afară, astfel asigurându-se că atât procesorul principal, cât și unitatea grafică pot funcționa la capacitate maximă, rămânând în același timp reci.

 

Experiența supremă

Conceput pentru a fi un instrument versatil, Blade 14 se mândrește cu o mulțime de caracteristici ușor de utilizat, care depășesc domeniul jocurilor și îmbunătățesc experiența de utilizare de zi cu zi. Pe marginea de sus a display-ului se află o cameră web 720p cu o imagine clară, pentru ca utilizatorii să poată prelua apeluri video când lucrează departe de birou, ce beneficiază de un senzor IR pentru o conectare sigură și fără probleme prin intermediul Windows Hello. Tastatura este pusă în evidență de iluminarea Razer Chroma RGB care poate fi personalizată la nivel de tastă astfel încât să afișeze oricare dintre cele 16,8 milioane de culori disponibile prin Razer Synapse.

Pe lateralele tastaturii se regăsesc difuzoarele puternice, care pot fi reglate prin tehnologia integrată THX Spatial Audio, astfel încât să ofere un sunet perfect pentru gaming, filme sau muzică. Pe marginile laterale ale lui Blade 14 se află o mulțime de porturi, inclusiv două porturi USB 3.2 Gen 2 Type-C cu Power Delivery, două porturi USB 3.2 Gen 2 Type-A pentru conectarea dispozitivelor cu mufă clasică, un port HDMI 2.1 pentru conectarea ușoară la seturile media din sălile de conferință și o mufă de 3,5 mm pentru un sunet 3D captivant cu THX Spatial Audio.

Readus în scenă pentru a revoluționa lumea gamingului din nou, Blade 14 este laptopul suprem de gaming de 14 inci, care oferă cele mai bune caracteristici posibile indiferent de categoria care este analizată, de la putere de procesare și până la fidelitate vizuală, mobilitate și versatilitate. Este laptopul de referință printre cele bazate pe procesor AMD.

Pentru a afla mai multe despre noul Razer Blade 14, vă rugăm să vizitați http://razer.com/gaming-laptops/razer-blade-14.

Joacă. Reîncarcă. Repetă.

Alături de Razer Blade 14, Razer a anunțat și primul său încărcător pe bază de nitrură de galiu (GaN), încărcătorul Razer USB-C GaN. Folosind tehnologia de ultimă generație GaN, noul încărcător este perfect pentru gameri, prosumatori și pentru cei aflați adesea în mișcare. Oferind până la 130W de putere combinată de încărcare către cele două porturi USB-C și cele două porturi USB-A, încărcătorul le permite utilizatorilor să-și încarce smartphone-ul, tableta sau laptop-ul, fiind în același timp suficient de mic pentru a fi introdus cu ușurință într-un buzunar.

Tehnologia GaN prezentă în noul încărcător nu este doar mai eficientă în ceea ce privește dimensiunea și capacitatea de încărcare în comparație cu un încărcător obișnuit pe bază de siliciu, ci și în ceea ce privește performanța termică, ceea ce se traduce într-un risc redus de supraîncălzire sau scurtcircuitare a dispozitivelor conectate. Încărcătorul Razer USB-C GaN oferă siguranța că gamerii și prosumatorii pot rămâne mereu conectați și alimentați atunci când sunt în mișcare.

Pentru a afla mai multe despre noul încărcător Razer USB-C GaN, vă rugăm să vizitați https://www.razer.com/gaming-pc-accessories/razer-usb-c-gan-charger.

 

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Razer Blade 14 este disponibil acum la prețuri începând de la 1,999.99 Euro, pe Razer.com, în cadrul magazinelor RazerStore și în oferta partenerilor retail autorizați.

Încărcătorul Razer USB-C GaN este disponibil acum la prețul de 179,99 Euro pe Razer.com și în cadrul magazinelor RazerStore

 

KIT DE PRESĂ

Urmăriți videoclipul produsului Razer Blade 14 aici.

Imaginile produsului pot fi descărcate de aici.

 

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 100 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine și al doilea în Singapore, Razer are șaptesprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *