Care sunt aplicațiile care sporesc productivitatea?

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Noua tabletă HUAWEI MatePad 11 și M-Pencil eficientizează activitățile zilnice

 

București, 12 august 2021 – Noua tabletă lansată de Huawei Consumer BG, MatePad 11, alături de M-Pencil, formează un duo perfect pentru productivitate sporită la locul de muncă. Împreună cu tastatura magnetică, tableta devine indispensabilă pentru persoanele care lucrează în locuri diferite, și având la dispoziție mai multe dispozitive. Până la finalul lunii, tableta HUAWEI MatePad 11, împreună cu noul M-Pencil și tastatura magnetică, este disponibilă la prețul de 1.999 lei, în cadrul www.huaweistore.ro sau în magazinele partenerilor.

 

HUAWEI MatePad 11 este una dintre cele mai noi tablete menite să facă viața mai ușoară tuturor, în special celor care sunt în căutarea unui gadget accesibil, care să îi ajute să rămână productivi în fiecare zi.

MatePad 11 este o tabletă versatilă cu un ecran de 120 Hz și 10.95 inci pentru o navigare ușoară a conținutului și un control tactil receptiv. În plus, suportă cea mai recentă versiune Multi-Window, Multi-Screen Collaboration, și multe alte funcții pentru efectuarea cu ușurință a mai multor sarcini în același timp, cum ar fi compilarea rapoartelor în timpul unor căutări pe internet și revizuirea documentelor în timpul discuțiilor de serviciu. HUAWEI MatePad 11 permite utilizatorilor să rămână productivi indiferent dacă se află la birou, lucrează de acasă sau de la o cafenea.


Scris fără cusur, asemănător cu cel clasic

MatePad 11 oferă o experiență revoluționară de scriere de mână împreună cu a doua generație a HUAWEI M-Pencil, fiind cea mai bună combinație de „hârtie” și „pix”.

În primul rând, stylus-ul hexagonal ca un creion cântărește doar 16 g, măsoară 160 mm lungime și este ușor de transportat împreună cu tableta. HUAWEI M-Pencil vine cu un vârf semisferic ultra-subțire care permite notarea ideilor fluid și cu precizie pe tableta MatePad 11. Dispune și de un nou manometru de presiune de înaltă precizie, astfel încât să poată diferenția cu exactitate între 4.096 niveluri de sensibilitate la presiune. Astfel, utilizatorii pot desena linii groase sau subțiri în diferite nuanțe de culori atunci când iau notițe. Datorită senzorilor Touch IC și wrap-around, aceștia pot atinge de două ori zona de detectare pentru a comuta între pensule, pentru a evidenția punctele cheie înainte de o prezentare.

În materie de software, stylus-ul folosește algoritmul Huawei împotriva atingerilor greșite. În cazul în care utilizatorii așază palma pe tabletă, aceștia nu trebuie să își facă griji cu privire la atingeri greșite când scriu sau fac desene grafice. Când utilizează aplicații integrate cu Pencil Engine și Pen Kit de la Huawei, stylus-ul permite selectarea pensulei potrivite cum ar fi pix, stilou, creion sau marker. De asemenea, pot personaliza grosimea și culoarea pentru diferite documente. Pentru a desena o formă în vederea evidențierii unor notițe, funcția Instant Shape va permite utilizatorilor să deseneze liber, apoi funcția va deveni una standard în notițe. În momentul în care trebuie schițat rapid un orar, cu ajutorul Instant Table se pot adăuga sau șterge rapid rânduri și coloane, iar tabelul se va extinde automat în funcție de dimensiunea textului, economisind timp la ajustarea formatului.

Pentru a spori productivitatea, noul stylus suportă FreeScript, care permite scrierea textelor de mână în anumite aplicații cum ar fi Mesaje, economisind din timpul dedicat comutării între scrisul de mână și tastatură. Tot ce trebuie să facă utilizatorii pentru a folosi aceasta funcție este să scrie în caseta de text cu stylus-ul, care suportă și comenzile rapide integrate pentru Selectare, Ștergere și Împărțire și Îmbinare.

Gamă largă de aplicații pentru luarea de notițe

O listă a punctelor importante înainte de întâlniri poate ajuta utilizatorii să se pregătească înainte de o întâlnire importantă. Pe HUAWEI MatePad 11 există o gamă largă de aplicații pentru luarea de notițe.

Jnotes, de exemplu, oferă o experiență de scriere lină și receptivă prin sincronizarea înregistrării, drag-and-drop, recunoașterea scrisului de mână și multe alte caracteristici încorporate. Pentru mai multă organizare, pot fi deschise două notițe pentru două subiecte diferite în același timp, apoi se poate utiliza instrumentul lasso pentru a selecta conținut între ele. Dacă se dorește printarea acestora, se pot converti cu ușurință textul scris de mână în text codat automat și se pot redimensiona cu noul HUAWEI M-Pencil.

O altă aplicație recomandată pentru luarea de notițe este Touchnotes. Se pot adăuga imagini sau text din browserul tabletei pentru a crea o notă mai complexă. Apoi, notițele create pe Touchnotes pot fi încărcate pe HUAWEI Cloud ca backup, astfel încât pot fi accesate oricând de pe alte dispozitive, chiar dacă tableta rămâne acasă.

Aplicația Evernote oferă pensule și efecte unice exclusive pentru utilizatorii Huawei și le permite să utilizeze tastatura și ecranul tactil în același timp, pentru a introduce conținut într-o notiță.

Tableta MatePad 11 perfectă pentru muncă

WPS Office este unul dintre software-urile populare pentru gestionarea documentelor de birou. Pe HUAWEI MatePad 11, WPS Office este integrat cu Pen Kit de la Huawei pentru productivitate sporită.  În momentul unui deadline stresant, multitasking-ul este cheia care ajută utilizatorii să-și atingă obiectivele. Funcția App Multiplier de pe tableta MatePad 11 permite acestora să deschidă până la patru conținuturi ale aceleiași aplicații. Aceasta înseamnă că pot fi deschise patru fișiere WPS simultan, cu prezentarea pe o parte și o foaie de calcul pe cealaltă pentru a afișa toate datele importante. Între timp, utilizatorii pot copia și lipi conținutul direct în fișiere pentru a se asigura că datele sunt coerente.

În timpul întâlnirilor, se pot proiecta fișierele WPS direct de pe MatePad 11, în timp ce ecranul tabletei poate fi utilizat pentru a afișa scripturile separat. Mai mult, tableta poate acționa ca o telecomandă, astfel se poate evidenția sau marca cu bold orice text pentru prezentările de pe tabletă. Tot ce trebuie făcut este să selecteze și să țină apăsat textul de pe tabletă, apoi textul de pe ecranul proiectat va apărea imediat evidențiat sau marcat cu bold. În plus, în momentul în care detectează prezența degetului pe ecran, va apărea pe prezentare și un pointer, astfel încât publicul să poată urmări oricând discursul.

HUAWEI MatePad 11 și HUAWEI M-Pencil sunt instrumente excelente pentru productivitate și încredere la locul de muncă, iar alături de tastatura magnetică, tableta devine un device indispensabil pentru persoanele care lucrează din diferite locații.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro   

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *