AMD anunță lansarea unei noi serii de procesoare mobile AMD Ryzen 5000 Pro

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

AMD anunță lansarea seriei noi de procesoare mobile Ryzen 5000, menită să confere performanța și eficiența arhitecturii “Zen 3” pentru laptop-urile destinate mediului de afaceri. Împreună cu tehnologiile AMD PRO, noul procesor oferă funcții de securitate multi-strat pentru productivitate sporită. Noua serie de procesoare mobile AMD Ryzen 5000 PRO este realizată pentru a satisface cele mai exigente cerințe de muncă.

Performanță și securitate

Seria AMD Ryzen 5000 PRO oferă o experiență de utilizare rapidă, totodată fiind prezente și cele mai performante opțiuni de securitate pentru a proteja datele unui business.

Performanță de top pentru productivitate

Procesul AMD Ryzen 7 PRO 5850U are la bord 8 nuclee fizice și 16 fire de execuție, ce oferă o performanță a CPU-ului cu 57% mai mare în multi-thread decât același segment de produs al concurenței. Totodată, noul procesor este conceput pentru cererea crescută pentru productivitate, oferind performanțe cu 23% mai mult în activitățile de multitasking decât concurența.

Eficiență energetică îmbunătățită

Datorită arhitecturii “Zen 3” pe 7nm, noul procesor este optimizat pentru un consum redus de energie, astfel AMD Ryzen 7 PRO 5850U oferă până la 17,5 ore de productivitate.

Tehnologii moderne AMD PRO

Securitatea implementată prin intermediul AMD PRO oferă suport pentru mai multe niveluri de apărare cibernetică. Așadar, AMD Memory Guard este disponibil exclusiv pentru procesoarele AMD PRO și este activat automat pe computerele Microsoft Secured-Core, ceea ce ajută la protejarea datelor și a identității virtuale. AMD Shadow Stack oferă protecție hardware împotriva atacurilor malware.

Centrul de control AMD PRO permite un set complet de caracteristici de a gestiona cu ușurință platformele IT moderne. Procesoarele AMD Ryzen PRO oferă suport complet pentru Microsoft Endpoint Manager, fiind o soluție flexibilă și integrată de gestionare a cloud-ului.

Tehnologiile AMD PRO business ready reprezintă o platformă longevivă și conferă soluții de procesare fiabile și calitative pentru afacerea ta. Procesoarele AMD Ryzen PRO dispun de stabilitate software planificată pe 18 luni și disponibilitate planificată pe 24 de luni.

Începând cu al doilea trimestru al anului 2021, procesoarele AMD Ryzen 5000 PRO vor fi disponibile pe laptop-urile partenerilor de top, inclusiv HP și Lenovo.

Pentru mai multe detalii despre noua serie de procesoare mobile AMD Ryzen 5000 PRO, puteți accesa acest link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *