Huawei Happy Week le aduce iubitorilor de tehnologie reduceri de până la 21% în luna martie

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Campania Huawei Happy Week, aflată la o nouă ediție, vine în întâmpinarea consumatorilor cu reduceri atractive pentru o serie de dispozitive utile în activitățile de zi cu zi, fie ele profesionale, de studiu sau divertisment. Ofertele speciale sunt disponibile în intervalul 15-28 martie, atât online, cât și în magazinele partenere ale Huawei.

 

Campania lansată de Huawei acoperă categorii importante din portofoliu – smartphone, tablete, wearables și audio – dispozitive special concepute pentru a le oferi iubitorilor de tehnologie un raport calitate-preț excelent, alături de mai multă eficiență în activitățile zilnice.

 Reduceri de până la 21% până la finalul lunii martie

Smartphone-ul HUAWEI P40 lite, ideal pentru pasionații de fotografie care își doresc un dispozitiv cu caracteristici foto de ultimă oră la un preț accesibil, poate fi achiziționat în intervalul 15-28 martie cu o reducere de 18% aplicată prețului de vânzare recomandat de 1.099 lei.

Smartphone-ul HUAWEI P Smart 2021, ideal pentru generația tânără, este și el disponibil cu o reducere de 20% în perioada următoareprețul de vânzare recomandat fiind de 899 lei.

În plus, consumatorii interesați de achiziționarea unui telefon vârf de gamă Huawei, pot alege unui dintre modelele HUAWEI Mate 40 Pro sau HUAWEI P40 Pro. La achiziționare, vor beneficia de un voucher de 500 de lei, în schimbul unui telefon pe care nu îl mai folosesc, prin programul Huawei Buy Back.

O serie de reduceri exclusive se aplică și în categoria wearables în perioada campaniei. Cei care își doresc să își monitorizeze atent starea de sănătate și să se bucure de beneficiile aduse de un antrenor personal digital pot beneficia de o reducere de 20% la achiziționarea unui dispozitiv HUAWEI WATCH GT2, Refined Gold (varianta feminină) sau de o reducere de 21% la același dispozitiv, în varianta Frosty White, reduceri care vor fi aplicate prețurilor de vânzare recomandate de 999, respectiv 949 lei. Varianta masculină din seria HUAWEI WATCH GT 2 este și ea disponibilă în campania Huawei Happy Week cu o reducere de 20%, prețul recomandat fiind de 799 lei.

Parte din aceeași categorie de dispozitive, brățara de fitness HUAWEI WATCH FIT care se remarcă printr-un design ușor și modern, beneficiază de aceeași reducere de 20%, aplicată prețului recomandat de 499 lei.

Smartwatch-ul HUAWEI WATCH GT 2 Pro, echipat cu peste 100 de moduri de antrenament, poate fi achiziționat în perioada 15-28 martie cu o reducere de 20%, prețul recomandat de vânzare fiind de 1.499 lei. În plus, smartwatch-ul HUAWEI WATCH GT 2e, care se remarcă printr-o autonomie de două săptămâni a bateriei, beneficiază de o reducere de 17%, aplicată prețului recomandat de 599 lei.

Huawei Happy Week aduce reduceri exclusive și în categoria dispozitivelor audio.  HUAWEI FreeBuds Studio, căștile on-ear care oferă o experiență audio excelentă, pot fi achiziționate în perioada campaniei cu o reducere de 10%, prețul recomandat de vânzare fiind de 1.299 lei. În plus, ochelarii inteligenți HUAWEI X GENTLE MONSTER Eyewear II, care integrează tehnologii de ultimă generație într-un design modern, sunt disponibili până la finalul acestei luni la un preț cu 10% mai mic decât cel recomandat, cel de 1.499 lei.

Categoria de tablete beneficiază, de asemenea, de reduceri importante, valabile încă de la începutul lunii și până la finalul acesteia. Astfel, cei interesați să își achiziționeze o nouă tabletă au la dispoziție următoarele variante, disponibile la prețuri speciale: tableta HUAWEI MatePad 64GB Wi-Fi, care poate fi achiziționată cu o reducere de 15%, aplicată prețului de vânzare recomandat de 1.299 lei, tableta HUAWEI MatePad 64GB LTE, disponibilă cu o reducere de 13%, dar și tabletele HUAWEI MatePad T10 WI-FI și HUAWEI MatePad T8 LTE 16GB, care oferă reduceri de 8%, respectiv 9% la prețurile recomandate de vânzare – de 599 lei, respectiv 549 lei.

Pentru mai multe informații despre dispozitivele Huawei, accesați: https://consumer.huawei.com/ro/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *